• Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
36834
8410001135304
4,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας ultra fresh 3τεμ

Σφουγγαράκι Vileda Ultra Fresh με ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Το μόνο με αντιβακτηριδιακή δράση τόσο στη φίμπρα όσο και στον σπόγγο που προλαμβάνει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Τιμή 1,03 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 15x15cm

Το σύρμα Cisne 15x15cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το σύρμα Cisne 15x15cm τώρα και κάντε την κουζίνα σας πιο λειτουργική από ποτέ!
Τιμή 0,68 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm

Η Tns βούρτσα σχάρας barbeque με ξύστρα μαύρη 20,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μπάρμπεκιου. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα γεύματα στη σχάρα σας. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα να κολλήσουν στη σχάρα σας, αφού η Tns βούρτσα θα τα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε το μπάρμπεκιου σας χωρίς κανέναν κόπ
Τιμή 1,26 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 25x40gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Practic, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με άνεση και άριστα αποτελέσματα.
Τιμή 10,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κοφτό μισό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!

Τιμή 1,16 €

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,65 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €