• Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
  • Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ Scotch-Brite - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςScotch-Brite

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
36834
8410001135304
4,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,77 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 0,61 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και άλλων προϊόντων, αυτό το σκεύος προσφέρει μεγάλη αντοχή και προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 5,96 €

Maxi χαρτοπετσέτες πολυτελείας λευκή 33x33cm 80 φύλλα

Από 100% φυσική χαρτόμαζα

Απορροφητικές μαλακές και ανθεκτικές.

Ιδανικές για σερβίρισμα

Πακέτο: 80τεμ

Διαστάσεις φύλλου: 33x33cm

Κανονική τιμή 1,12 € Τιμή 1,05 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm

Το Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αξιόπιστη απόδοσή του, το χωνί αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm τώρα!
Τιμή 0,44 €

Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Με την μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 4,06 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €