• KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΚΑΤΑΪΦΙ)  - 1
  • KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΚΑΤΑΪΦΙ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKorona

Korona σιροπιαστά κανταΐφι 100gr

41818
5200135984106
1,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,80 €

Λητή κορνέ 130gr

Η λαχταριστή και αφράτη Λητή κορνέ 130gr της εταιρίας Λητή σιροπιαστά θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του Λητή κορνέ και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν.
Τιμή 1,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά σουσάμι 50gr

Σουσάμι της εταιρείας Καγιά, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 0,49 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, τις υπολείψεις σαπουνιού και τις υδρατμώδεις κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml τώρα και απολαύστε ένα καθαρό, φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,22 €

Sour madness ζαχαρωτά skull shock 60gr

Το Sour madness ζαχαρωτά skull shock 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε έντονη γεύση και ανατριχίλα με κάθε δάγκωμα. Η μοναδική συνδυασμός της ξινής γεύσης και του σχήματος του κρανίου θα σας κερδίσει αμέσως. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τις διαστάσεις της γεύσης με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Τιμή 6,91 €

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,37 €