• PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM  - 1
  • PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM  - 1

PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM

PROSON. Η νέα σειρά EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM της PROSON θα σας εντυπωσιάσει με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη προστασία που προσφέρει. Αποκτήστε τώρα την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα με την PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει, επιλέξτε την PROSON για την απόλυτη προστασία και άνεση.
36450
8003110253108
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Libresse σερβιετάκια extra long 22τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Extra Long από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,55 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ

Οι Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοναδική τεχνολογία προστασίας, οι σερβιέτες Always ultra εξασφαλίζουν απόλυτη αίσθηση ξηριάς και φρεσκάδας για πολλές ώρες. Αποκτήστε τώρα τις Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 2,10 €

Always σερβιέτες duo normal 20τεμ

Το ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL) είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε προστατευμένες κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια όλη μέρα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία κάθε μέρα.
Τιμή 2,82 €

Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ

Τα Always singles normal σερβιετάκια 20τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα της υγιεινής της. Με την αξιόπιστη προστασία της Always και την άνεση που προσφέρουν τα σερβιετάκια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε μέρα!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €

Μυγοσκοτώστρα πλαστική

Η μυγοσκοτώστρα αυτή είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές μύγες που εισβάλλουν στον χώρο σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει υψηλή απόδοση στην εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών. Μην αφήνετε τις μύγες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα την πλαστική μυγοσκοτώστρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο!
Τιμή 0,23 €

FA ANTIBAKTERIAL ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 385ml

Η FA ANTIBAKTERIAL ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 385ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία και ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού. Απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το κρεμοσάπουνο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,17 €