• Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ  - 1
  • Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ  - 1

Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ

Proson. Οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus 14τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση όλη μέρα. Αποκτήστε τις τώρα και αισθανθείτε σίγουρες κάθε στιγμή!
36448
8003110256109
3,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη προστασία και άνεση κάθε νύχτα. Με την τριπλή της προστασία και την εξαιρετική ευαισθησία, σας εξασφαλίζει ήρεμο ύπνο και αίσθηση ασφάλειας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε την καλύτερη νύχτα ύπνου σας!
Τιμή 4,27 €

Septona σερβιέτες feel free normal 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,49 €

Always ultra secure night σερβιέτες 6τεμ

Η Always Ultra 6τεμ Secure Night είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε ασφάλεια και προστασία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Always, μπορείτε να απολαύσετε έναν άνετο ύπνο χωρίς ανησυχίες. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, επιλέγοντας την Always Ultra 6τεμ Secure Night για ασφάλεια και άνεση όλη τη νύχτα.
Τιμή 1,85 €

Always ultra σερβιέτες long 8τεμ

Οι σερβιέτες Always Ultra με φτερά παρέχουν 3 λειτουργίες προστασίας.

Απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σας.

Κλειδώνει τα υγρά και βοηθά στην πρόληψη των διαρροών.

Eξουδετερώνει τις οσμές, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 1,76 €

Normal Clinic ταμπόν normal 16τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και προστασία με τα Normal Clinic ταμπόν normal 16τεμ. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια, αυτά τα ταμπόν θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα κάθε μέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποίθηση!
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr

Τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® DUO με αυθεντικά σοκολατένια γεύση σε συνδυασμό με μπαλίτσες με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 και σίδηρο. Περιέχουν βιταμίνη D που βοηθάει στην καλή απορρόφηση του ασβεστίου και στην καλύτερη υγεία των οστών. 

Έτσι, σε συνδυασμό με το γάλα ή το γιαούρτι τα παιδικά δημητριακά της Nestlé αποτελούν ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα. 

Τιμή 3,33 €

Wellaflex αφρος 200ml no 5 fullness for thin hair

Αυτός ο αφρός Wellaflex 200ml no 5 είναι η τέλεια λύση για λεπτά μαλλιά. Χαρίζει πλούσιο όγκο και αίσθηση γεμάτων μαλλιών, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το απίθανο προϊόν!
Τιμή 3,63 €

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr

Η Vaseline lip butter είναι το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, κρατώντας τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με το Vaseline lip butter.
Τιμή 2,50 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 2,29 €