• PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml  - 1
  • PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml  - 1

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

36447
8710908041426
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miss Sandy σαμπουάν herbal collagen hyaluron 750ml

Το Miss Sandy σαμπουάν herbal collagen hyaluron 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, προσφέροντας ενυδάτωση, ενίσχυση και αναζωογόνηση στα μαλλιά σας. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και με υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί. Αποκτήστε το Miss Sandy σαμπουάν τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,31 €

Miss Sandy σαμπουάν παιδικό 750ml

Το παιδικό σαμπουάν, της εταιρείας Miss Sandy σε μορφή gel, προορίζεται για καθημερινή χρήση χαρίζοντας ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά, ενώ περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής και αφήνει απαλά μαλλιά για εύκολο χτένισμα.

Τιμή 1,97 €

Johnson's baby σαμπουάν 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,03 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Septona baby σαμπουάν για κορίτσια 500ml

Το Septona baby σαμπουάν είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μικρών κοριτσιών σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα gel και την απαλή του μυρωδιά, το σαμπουάν αυτό θα κάνει το μπάνιο τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ειδική σύνθεσή του φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αγοράστε το Septona baby σαμπουάν σήμερα και δώστε στα μικρά σας αγγελούδια τη φροντίδα που τους αξίζει!

Κανονική τιμή 3,21 € Τιμή 3,14 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζωγράφος slim line green γλυκαντικό υγρό 125ml

Υγρό γλυκαντικό με γλυκοζίτες στεβιόλης και τέλεια γεύση, ιδανικό για ζεστά και κρύα ροφήματα, μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

0 θερμίδες, 0 ζάχαρη.

Τιμή 3,16 €

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

3άλφα ρεβύθια αποφλοιωμένα 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,72 €

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία θαλασσινή αύρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €