• Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ  - 1
  • Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ  - 1

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
20559
5213006897580
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ

Η Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την πρακτική διπλή θέση και το κλειστό κάτω μέρος, μπορείτε να φυλάξετε τα ποτήρια σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας ποτηροθήκη Glass bag και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που προσφέρει!
Τιμή 27,81 €

Κραφτ καφέ ποτηροθήκη 2 θέσεων 100τεμ

Crafty Coffee. Η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και πρακτικότητα. Κρατήστε τα ποτήρια σας οργανωμένα και προστατευμένα με αυτήν την εκπληκτική ποτηροθήκη 2 θέσεων. Ιδανική για το σπίτι, το γραφείο ή το επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ!
Τιμή 3,69 €

Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ

Αναβαθμίστε την οργάνωση του καταστήματός σας με την Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ. Κρατήστε τις σακούλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες για τους πελάτες σας. Με αυτήν την ποτηροθήκη, η εξυπηρέτηση των πελατών σας θα είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και βελτιώστε την εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας!
Τιμή 27,81 €

Coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ

Η coffee speciality ποτηροθήκη χάρτινη 4 θέσεων 50τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στον δρόμο. Κομψή, λειτουργική και πρακτική, αυτή η ποτηροθήκη σας επιτρέπει να πάρετε τον καφέ σας μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, η coffee speciality ποτηροθήκη είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium κίτρινη 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που επιθυμεί ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Η μυστηριώδης μυρωδιά του black musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και αισθησιασμό. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει αυτό το αφρόλουτρο και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της ανδρικής γοητείας.
Τιμή 3,24 €

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,89 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 4x15τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,68 €