• Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική  - 1
  • Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική  - 1

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
17929
5203238001800
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουταλοθήκη πλαστική 6 θέσεων

Μια πρακτική κουταλοθήκη 6 θέσεων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα μαχαιροπίρουνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτή η κουταλοθήκη είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,65 €

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?
Τιμή 2,26 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την κομψή της εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η μεγάλη χωρητικότητά της 2,5lt σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη σαμπανιέρα και να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 5,90 €

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με ροδάκινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €

Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm

Η Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm της εταιρίας Nava είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με το μήκος των 30 εκατοστών, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,99 €

Φωτοτυπικό χαρτί λευκό α4 80gr φ500

Αγοράστε το Φωτοτυπικό χαρτί λευκό α4 80gr φ500 και απολαύστε ανώτερη ποιότητα εκτυπώσεων. Ιδανικό για καθημερινή χρήση στο γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 4,56 €

Riso scotti ρύζι vialone nano 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Riso Scotti ρυζιού vialone nano 1kg. Με αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν, θα απολαύσετε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών οφελών. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα και δημιουργήστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα για ολόκληρη την οικογένεια.
Τιμή 9,52 €