• Baby kiss μωρομάντηλα μπλε με καπάκι 100τεμ
  • Baby kiss μωρομάντηλα μπλε με καπάκι 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaby kiss

Baby kiss μωρομάντηλα μπλε με καπάκι 100τεμ

48204
8683161670675
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 4,12 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,92 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Macao μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Macao, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα.

Τιμή 0,75 €

Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr

Ο ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για την υγιεινή διατροφή σας. Με φρέσκο, ποιοτικό προϊόν που προέρχεται από τη φύση, θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που προσφέρει με κάθε δείγμα. Απολαύστε τον ηλιόσπορο ωμό ψίχα 200gr της Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
Τιμή 1,31 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €