• MACAO ΜΙΞ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 80gr
  • MACAO ΜΙΞ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 80gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΙΞ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 80gr

48913
5203209010565
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr μπαχαρικά μείγμα primerba pesto rosso 340gr

Το Knorr primerba μίγμα pesto rosso 340gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική συνταγή της Knorr, αυτό το προϊόν θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απλά προσθέστε το στα μαγειρευτά σας και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κερδίσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Knorr primerba μίγμα pesto rosso 340gr και να αναβαθμίσετε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 12,05 €

Καγιά κάρυ 500gr

Κάρυ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 2,94 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 0,71 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on powder 50ml

Το Dove roll-on powder 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να νιώσετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του σας εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την οσμή, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 190ml

Ντομάτες Λιαστές της εταιρείας Bretas με ελιές και κάπαρη.

Συστατικά: Ντομάτες Λιαστές, ηλιέλαιο, ελιές, κάπαρη, ξύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, αλάτι, σταφιδίνη

Τιμή 2,03 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr

Τα Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr της Nestle είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα των Smarties, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όπως παιδί ξανά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Smarties κουφετάκια της Nestle τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €

Μεμβρανη επαγγελματικη 200m x 29cm + κουτι με πριονι

Η μεμβράνη επαγγελματικής χρήσης 200m x 29cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε επαγγελματία. Με την ανθεκτικότητά της και την υψηλή ποιότητά της, σας εξασφαλίζει απροβλημάτιστη χρήση και αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία σας - επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία της μεμβράνης επαγγελματικής χρήσης και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.
Τιμή 4,47 €