• Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 1
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 2
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 3
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 4
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 5
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 1
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 2
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 3
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 4
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

12689
5201861040098
1,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα δυόσμος 20gr

Δυόσμος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,81 €

Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr

Το καρίνο είναι μείγμα μπαχαρικών με ρίγανη, μουστάρδα, πάπρικα, αλάτι, σκόρδο και κάρυ. Είναι ιδανικό για να μαγειρεύετε το κοτόπουλο.

Τιμή 1,48 €

Αποστόλου κακουλές τριμμένος 50gr

Η τριμμένη κακουλές 50gr της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γεύση πλούσια σε αρώματα και αρωματική πολυπλοκότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Αποστόλου, θα νιώσετε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα των πιάτων σας. Απολαύστε τη γεύση της παράδοσης και της ποιότητας με τον κακουλές της εταιρίας Αποστόλου.
Τιμή 4,52 €

Anatoli βανιλίνη 5x0,3gr

Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.

Τιμή 0,58 €

Ινδία μοσχοκάρυδο τριμμένο βάζο 35gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.
Τιμή 4,63 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με φουντούκια & σοκολάτα 180gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Βιολάντα μπισκότων soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη, γεμάτα με φουντούκια και σοκολάτα. Μια απόλαυση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα μπισκότα και θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 1,94 €

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €