• Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 1
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 2
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 3
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 4
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 5
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 6
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 1
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 2
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 3
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 4
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 5
  • Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr Ινδία - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr

Το Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την εξαιρετική του γεύση. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ινδία κρεμμυδιού σε κάθε μπουκιά και δώστε μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
12688
5201861040159
1,34 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα πιπέρι τριμμένο βάζο 40gr

Το τριμμένο ματίνα πιπέρι της εταιρίας Ματίνα θα δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα σε κάθε πιάτο σας. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, το ματίνα πιπέρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον πιο αγνό και φρέσκο τρόπο!
Τιμή 1,90 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 6,93 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για σουβλάκια σχάρας 50gr

Απολαύστε τη γεύση της παραδοσιακής μαρινάδας σουβλάκι με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ 50gr! Φτιαγμένο με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα δώσει μια μοναδική γεύση στα σουβλάκια σας. Απλά προσθέστε το μίγμα στα κομμένα κρέατα σας και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,41 €

Αποστόλου μαστίχα χίου 50gr

Η μαστίχα της Χίου είναι ένα μοναδικό προϊόν με μοναδική γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση της Χίου με την αυθεντική μαστίχα του Αποστόλου, σε ένα προϊόν 50gr που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 15,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι διαφανές 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Flos, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 4,61 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

Lamp oil παραφινέλαιο υγρό κερί άοσμο 950ml

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Τιμή 3,14 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων extra clean 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την απόλυτη καθαριότητα στα ρούχα της. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ και βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 13,29 €

Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg

Το Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια και ποιότητα. Με το μοναδικό του design και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε δώρο αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στον κόσμο του γλυκού!
Τιμή 16,09 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού