• Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 1
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 2
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 3
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 4
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 5
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 1
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 2
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 3
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 4
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr Ινδία - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κανέλα τριμμένη 500gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

12683
5201861400069
6,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία τσίλι βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,09 €

Ινδία μείγμα για πατάτες φούρνου βάζο 40gr

Το μείγμα για πατάτες φούρνου βάζο 40gr της εταιρίας Ινδία θα σας μαγέψει με τη μοναδική του γεύση και αρωματικά μπαχαρικά. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Ινδίας στο σπίτι σας με αυτό το εκλεκτό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Ανακαλύψτε την απόλαυση και απογειώστε την καθημερινότητά σας με το μείγμα για πατάτες φούρνου Ινδία!
Τιμή 1,25 €

Αποστόλου σουμάκι 50gr

Ζωηρό και αρωματικό Αποστόλου σουμάκι 50gr από την εταιρία Αποστόλου. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε νέες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonjour κρουασάν oreo 140gr

Το "Bonjour κρουασάν oreo 140γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 140 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "oreo".

Τιμή 1,10 €

Arion food φασόλια μέτρια 500gr

Τα Arion food φασόλια μέτρια 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη θρεπτική τους αξία, τα φασόλια Arion food θα σας καταπλήξουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή γεύση στο τραπέζι σας!
Τιμή 1,44 €

Ζαναέ σούπα γκούλας 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Τιμή 2,17 €

Septona ecolife ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι με 100% οργανικό βαμβάκι 100τεμ

Οι χάρτινες μπατονέτες Ecolife, χάρη στις άκρες τους από 100% οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και προσφέρουν φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τις μπατονέτες SEPTONA ecolife μειώνετε το προσωπικό σας περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς οι μπατονέτες είναι βιοδιασπώμενες και η συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Η απόρριψη να γίνεται πάντα στους ειδικούς κάδους ανακύλωσης.

Μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,95 €