• Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
  • Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDual Power

Dual Power συμπυκνωμένο μαλακτικό incanto 40μεζ 600ml

47986
8054633839188
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 16,20 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι απαλά στην αφή. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο με όμορφες ορχιδέες. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,85 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική ανοιξιάτικη φρεσκάδα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh! Απολαύστε τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς και την απαλότητα που προσφέρει, για να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν με το άρωμά τους!
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Maggi ζωμός κότας 176gr

Ο Maggi ζωμός κότας 176gr είναι η ιδανική προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την αυθεντική γεύση του κοτόπουλου, προσδίδει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τον Maggi ζωμό κότας 176gr και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 3,79 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Classic της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 70 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 7,17 €

Tulip καραμέλες ευκάλυπτου 1kg

Οι Tulip καραμέλες ευκάλυπτου 1kg αναφέρονται σε ένα κιλό (1000 γραμμάρια) καραμέλες με γεύση ευκάλυπτου. Οι καραμέλες ευκάλυπτου είναι γνωστές για τη δροσερή γεύση τους που προέρχεται από το ευκάλυπτο, το οποίο είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη φυτική πηγή για τον αρωματισμό.

Τιμή 5,86 €

Μπωλάκι πλαστικό στρόγγυλο λευκό Φ12x5,5cm 04-328

Το μπωλάκι PC στρογγυλό φ12x5,5cm λευκό 04-328 είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Με το μοντέρνο του design και τις λειτουργικές του δυνατότητες, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!

Τιμή 1,56 €