• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 2
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml Lenor - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml

Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων χρυσός & βανίλια 24μεζ 504ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας.
28602
8006540896808
2,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt

Η συγκεκριμένη περιγραφή προϊόντος Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 76μεζ 1,9lt της εταιρίας Fabuloso θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με τον αρωματικό συνδυασμό μανόλιας και λεβάντας. Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια μοναδική φρεσκάδα και λάμψη, κάνοντας την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το Fabuloso σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της ποιό?
Τιμή 5,79 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml θα σας κάνει να νιώσετε την απαλότητα στα ρούχα σας και την αίσθηση ενός αναζωογονημένου ρούχου κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα της βανίλιας και της μιμόζας να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και εντυπωσιασμένοι. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες πλύσης!
Τιμή 4,01 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Foodpack σακούλες τροφίμων No3 39x30cm 50τεμ

Σακούλες τροφίμων της εταιρίας Foodpack, για τη σωστή διατήρησή τους στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αλλά και για αποθήκευση ή μεταφορά. Διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και κρατάνε μακρυά τις ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Τιμή 0,77 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

7 Days mini τσουρεκάκι 75gr

Τσουρεκάκι με αφράτη ζύμη. Το σνακ που σας γεμίζει θετική ενέργεια, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει να νοιώθετε καλά.

Τιμή 1,32 €

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 1kg

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 12,50 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €