• SPARK CLEANING POWDER 500gr.
  • SPARK CLEANING POWDER 500gr.

SPARK CLEANING POWDER 500gr.

49719
5203002700038
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miss sandy κρεμοσαπουνο αντλια 300ml

Ανανεωτικό και αρωματικό κρεμοσάπουνο Miss Sandy, με αντλία 300ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα. Η απόλυτη επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 0,96 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065

Το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065 είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την παρουσίαση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις GN1/3 και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το πρακτικό και κομψό δοχείο!
Τιμή 4,55 €

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

Tns φορμες για μπισκοτα 4 σχεδια iron-bs-12pcs

Οι Tns φόρμες για μπισκότα 4 σχέδια iron-bs-12pcs είναι η τέλεια λύση για τη δημιουργία υπέροχων μπισκότων στο σπίτι. Με τέσσερα μοναδικά σχέδια και 12 τεμάχια, αυτές οι φόρμες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μπισκότα που θα ενθουσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναδείξτε τον μάγο της αρτοποιίας μέσα σας!
Τιμή 1,80 €

Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας

Η Practic καλλυμα προστασίας για την λεκάνη τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Practic καλλυμα προστασίας θα προστατέψει την λεκάνη της τουαλέτας σας από γρατζουνιές και φθορές, διατηρώντας την πάντα καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το Practic καλλυμα προστασίας σήμερα και απολαύστε μια άνετη και υγιεινή εμπειρία στην τουαλέτα σας!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Le mon φυσικός χυμός μοσχολέμονου 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Le Mon φυσικού χυμού μοσχολέμονου 250ml. Ένα απολαυστικό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ενέργεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του φρέσκου μοσχολέμονου σε κάθε γουλιά.
Τιμή 1,23 €

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με την απολαυστική συνδυασμό της βρώμης, του κακάο και της μαύρης σοκολάτας, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τη γεύση και την τραγανή υφή τους και αποκτήστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,16 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για κάλους 6τεμ

Τα επιθέματα, της εταιρείας Septona, είναι ιδανικά για την κάλυψη, την πρόληψη και την προστασία όλων των τύπων τραυμάτων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, απορροφητικά και δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ κρατάνε στεγνό το τραύμα.

Οι κάλοι των ποδιών αποτελούν μια φυσική αντίδραση της επιδερμίδας στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα βαθύτερα και ευαίσθητα στρώματα του δέρματος από συνεχόμενη πίεση ή τριβή. Μπορεί να εμφανιστούν τόσο στο πέλμα, όσο και στα σημεία των αρθρώσεων και να κάνουν το περπάτημα αρκετά επώδυνο.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία των κάλων όπως: η ορθοστασία, τα ακατάλληλα υποδήματα, οι κραδασμοί κατά το περπάτημα κλπ.

Τιμή 1,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού