• LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)
  • LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 8 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

49693
5213006896576
16,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vir μαλακτικο 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ

Το Vir μαλακτικό 1700ml μπλε aroma lock 68μεζ είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας και να τα κρατήσετε μαλακά και απαλά. Με την τεχνολογία aroma lock, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο, ενώ η μεγάλη συσκευασία 1700ml σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό τώρα και απολαύστε φρέσκα και απαλά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,30 €

TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα TOTTIS FINE BAKERY κρουασανάκια! Με λεπτή και τραγανή υφή, γεμάτα με κρέμα μιλφέιγ που λιώνει στο στόμα σας, αυτά τα κρουασανάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική γεύση - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,70 €

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΙΡΑΛ 23x33 40 ΦΥΛΛΩΝ - (PRINCESS)

Η μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ 23x33 με 40 φύλλα της εταιρίας Princess είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε δημιουργική στιγμή σας. Με υψηλής ποιότητας χαρτί που είναι ιδανικό για τέχνη με μολύβια, μαρκαδόρους, ακουαρέλες και πολλά άλλα, αυτό το μπλοκ θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε απίστευτα έργα τέχνης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε στον κόσμο της τέχνης να σας ξεφύγει - αγοράστε το τώρα και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr

Οι Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,39 €

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα natural συσκευών 6x800gr

Το Endless natural χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 14,48 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 4,66 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €