• TRATA ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3Χ70gr
  • TRATA ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3Χ70gr

TRATA ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3Χ70gr

49295
5201340800854
4,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281

Το Tetra πιατο τετραγωνο 23cm πλατος 20cm 1281 είναι ένα μοντέρνο και κομψό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Με το μοναδικό του σχήμα και το αισθητικό design, θα εντυπωσιάσετε κάθε φιλοξενούμενο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πετσέτα κουζίνας 50x70cm KB002-MIXED

Η Tns πετσέτα κουζίνας 50x70cm KB002-MIXED είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή της, αυτή η πετσέτα θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Επιπλέον, το μοντέρνο σχέδιο της θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και στυλ στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την Tns πετσέτα κουζίνας τώρα!
Τιμή 1,11 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα γάλακτος 200gr

Το κλασικό και αγαπημένο μπισκότο μας, με επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος.

Ο συνδυασμός των Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με τη σοκολάτα γάλακτος αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 2,12 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Tuc κράκερ με μπέικον 100gr

Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση των Tuc κράκερ με μπέικον 100gr από την εταιρία Tuc. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση του. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό του αλμυρού κρακερ με τον απολαυστικό μπέικον να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το κάθε κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,66 €