• VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT

VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT

48607
5203493500520
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ)

Ο ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ) είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποσότητα τοματών και την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά του. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 0,66 €

Proderm σαμπουαν & αφρολουτρο 200ml 1-3 ετων

Το Proderm σαμπουάν & αφρόλουτρο 200ml είναι ιδανικό για παιδιά 1-3 ετών. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενυδατώνει, προσφέροντας απαλότητα και φρεσκάδα. Η μοναδική του φόρμουλα περιέχει φυσικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από ερεθισμούς και το αφήνουν απαλό και λείο. Αποκτήστε το Proderm σαμπουάν & αφρόλουτρο 200ml για να φροντίσετε το παιδικό δέρμα με αγνά συστατικά.
Τιμή 2,37 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ (30x22cm)

Το WOODSTONE ΤΑΨΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ (30x22cm) είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ανανεώσει την κουζίνα σας. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το ταψί αυτό θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας για την ετοιμασία υγιεινών και νόστιμων γευμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να δώσετε νέα αίσθηση στη μαγειρική σας!
Τιμή 11,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα μοσχοκάρυδο τριμμένο 15gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 1,33 €

Evergreen νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες δημητριακών της εταιρείας Evergreen Organics προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο των δημητριακών. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,91 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Αλόη είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με αλόη και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, διατηρώντας το ενυδατωμένο.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 2,60 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 3lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 3lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, το μπωλ Κύκλωψ θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και την λειτουργικότητα που μπορεί να φέρει στον χώρο σας!
Τιμή 1,32 €