• ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
36831
5209800047078
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καντηλα για κερι 190e

Η καντήλα για κερί 190ε είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καντήλα αυτή θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας διακοσμητική λεπτομέρεια. Αποκτήστε τώρα την καντήλα για κερί 190ε και αναβάθμιστε τον χώρο σας με ένα απλό και κομψό τρόπο!
Τιμή 2,91 €

FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. - (ΣΕ ΦΥΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ)

Το FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Με τον μοναδικό συνδυασμό φυτικού λαδιού και ρίγανης, αυτό το θράψαλο θα δώσει μια νόστιμη γεύση σε κάθε πιάτο σας. Η ποιότητα και η γεύση του FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,05 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η προηγμένη του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα με μια μόνο πλύση!
Τιμή 3,14 €

Fructis αφρος 200ml wet shine

Ο Fructis αφρός 200ml wet shine είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει λάμψη και υγιή όψη, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λεία και ευκολοχτένιστα, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τον Fructis αφρό 200ml wet shine και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,20 €

ROSHEN ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 200gr. - (ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ)

Ζελε καραμέλες με φρούτα ROSHEN 200gr. Απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση γεμάτη φρουτώδη γεύση με τις καραμέλες ζελέ ROSHEN. Μια απόλυτα αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε την γεύση των φρούτων σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τώρα τις ROSHEN καραμέλες ζελέ και ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς ηδονής!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Cera di cupra κρέμα προσώπου rosa 75ml

Με μοναδική και ασυναγώνιστη σύνθεση, την αυθεντική συνταγή ομορφιάς με αγνό κερί μέλισσας και με άλλα πολύτιμα προστατευτικά και θρεπτικά συστατικά.Καθηστερεί τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παραγοντες, όπως το κρύο, ο αέρας και οι ηλιακές ακτίνες. Για ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 2,02 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,47 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο kid 400gr

Το ΝΟΥΝΟΥ kid είναι ένα παιδικό συμπυκνωμένο ρόφημα γάλακτος από 100% φυσικό γάλα, εμπλουτισμένο με απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. 

Η νέα προηγμένη σύνθεση του NOYNOY kid προσφέρει στα παιδιά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη καθώς και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τιμή 1,70 €

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €