• ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)  - 1

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
36831
5209800047078
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,48 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE SPECIALITY (DOUBLE WALL) (16οz) - (25τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Speciality (Double Wall) (16oz) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με το διπλό τοίχωμα που προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα και την υγρασία, αυτό το ποτήρι δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία ποτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αγοράστε τώρα το Coffee Speciality ποτήρι και απολαύστε κάθε σταγόνα!
Τιμή 1,76 €

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 290ml (GC-36)

Το διαφανές ποτήρι 290ml (GC-36) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε τον καφέ σας, το τσάι σας ή οποιοδήποτε άλλο ποτό με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το δικό σας τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,03 €

Χαρτ/λες βεζεταλ breakfast 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητας βεζέταλ breakfast 12x28cm 10kg είναι το ιδανικό προϊόν για να απολαύσετε το πρωινό σας με στυλ και άνεση. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η χαρτολέβητας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε πρωινό γεύμα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας χαρτολέβητας βεζέταλ breakfast και απολαύστε κάθε στιγμή του πρωινού σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 40,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Sidirela πάτοι παπουτσιών No24-45

Τα παπούτσια Sidirela είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Από το γραφείο μέχρι τη βόλτα στην παραλία, τα Sidirela παπούτσια θα σας προσφέρουν άνεση και στυλ. Με μεγάλη ποικιλία μεγεθών από το 24 μέχρι το 45, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό ζευγάρι για εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα Sidirela παπούτσια και να ξεχωρίσετε!

Τιμή 0,68 €

Skittles καραμελάκια fruits 38gr

Τα Skittles καραμελάκια fruits 38gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και χρωματιστό σνακ! Με μια μοναδική γεύση φρούτων σε κάθε καραμελίτσα, τα Skittles θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα! Αποκτήστε τα Skittles καραμελάκια τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,62 €

Παπαδοπούλου μπισκότα super rondo με βανίλια 250gr

Τα μπισκότα Super Rondo με βανίλια της Παπαδοπούλου είναι ένα νόστιμο γλυκό σνακ για να απολαύσετε με τον καφέ σας. Κάθε πακέτο περιέχει 250gr μπισκότα με γεύση βανίλιας. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο ή σαν ενδιάμεσο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Τιμή 1,71 €