• SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)  - 1
  • SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)  - 1

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της Septona είναι ο ιδανικός τρόπος για να απομακρύνετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας με ευκολία και άνεση. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφήνουν το δέρμα σας απαλό και καθαρό, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Αποκτήστε τώρα τα δίσκους ντεμακιγιάζ της Septona και απολαύστε την εμπειρία ενός αποτελεσματικού και απολαυστικού καθαρισμού προσώπου.
36739
5201410485493
2,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατελα οβαλ coupe 30cm λευκη 06-260

Η πιατέλα οβάλ coupe 30cm σε λευκό χρώμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την τραπεζαρία σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η πιατέλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις, αυτή η πιατέλα θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψό?
Τιμή 12,27 €

ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ)

Το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και λαμπεροί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα βαμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί. Αφήστε το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ να σας περιποιηθεί και να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Τιμή 4,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη με λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,38 €

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Το εκλεκτό αλεύρι από καλαμπόκι 1kg

Το εκλεκτό αλεύρι από καλαμπόκι σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν εναλλακτικές μορφές αλευριού. Το αλεύρι από καλαμπόκι είναι γνωστό για το ιδιαίτερο άρωμα και τη ξεχωριστή υφή που προσφέρει στα φαγητά.

Τιμή 1,62 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,62 €