• ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)  - 1
  • ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)  - 1

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)

Ανακαλύψτε το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1) και αφήστε τα ρούχα σας να αναζωογονηθούν με ένα μόνο προϊόν! Η εξαιρετική σύνθεσή του θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η αποτελεσματικότητά του θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αντισταθείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο βήμα!
36710
5201109005223
6,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ/ΜΕΝΤΑ

Δώστε στο σπίτι σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με το TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml σε άρωμα ευκαλύπτου και μέντας. Η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων και των μικροβίων, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και δροσερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €

Dr. Pro αντισκουριακό 220ml

Λιπαίνει, συντηρεί και προστατεύει από τη διάβρωση και τη σκουριά τα μεταλλικά μέρη. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία και ξεμπλοκάρει μηχανισμούς και εργαλεία όπως βίδες, μηχανές, γρανάζια, ρουλεμάν και κλειδαριές. Απομακρύνει την υγρασία και βοηθά τη λειτουργία ηλεκτρικών μερών και κολλημένων μοτέρ.

Τιμή 1,89 €

Barilla ζυμαρικά fusilli No98 500gr

Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.

Τιμή 1,22 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €