• Tns γάντια εργασίας με σχέδιο ρίγα one size Tns - 1
  • Tns γάντια εργασίας με σχέδιο ρίγα one size Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns γάντια εργασίας με σχέδιο ρίγα one size

Τα Tns γάντια εργασίας με σχέδιο ρίγα one size είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εργασία. Η εξαιρετική ποιότητα και το στυλ τους τα κάνουν απαραίτητα για κάθε εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε στον χώρο εργασίας σας!
36697
5204558365030
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium

Τα Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και υγιές. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια προσφέρουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,16 €

Διάφανα γάντια μιας χρήσης πολυαιθυλένιου large 100τεμ

Γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν άνετα χωρίς να γλιστράνε, ώστε να προσφέρουν προστασία και ασφάλεια. 

Τιμή 0,55 €

Nitrag γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Nitrag γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με διαθέσιμα μεγέθη S/M/L/XL, τα γάντια αυτά είναι κατάλληλα για κάθε χρήση, ενώ η απουσία πούδρας τα καθιστά ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, προστασία και άνεση σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,19 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης small

Τα γάντια γενικής χρήσης SANITAS διαθέτουν το κατάλληλο πάχος και ειδική αντιολισθητική υφή ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να μη γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,33 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον απογευματινό καφέ σας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή του μπισκότου, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,64 €