• Tns roller καθαρισμου ρουχων 32-950-1256 Tns - 1
  • Tns roller καθαρισμου ρουχων 32-950-1256 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns roller καθαρισμου ρουχων 32-950-1256

Η Tns roller καθαρισμού ρούχων 32-950-1256 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα κάνει να φαίνονται σαν καινούργια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
35200
5204558458374
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πιατελα inox 30cm

Η πιατέλα inox 30cm της εταιρίας Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, διαθέτει μια λαμπερή επιφάνεια που δίνει έναν αίσθηση πολυτέλειας στη διακόσμηση του χώρου σας. Με διάμετρο 30cm, η πιατέλα αυτή είναι ιδανική για σερβίρισμα φαγητού σε επίσημες ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη διακόσμησή σας να ξεχωρίζει!
Τιμή 2,39 €

Tns πλαστικος αποφλοιωτης pratic sc-242

Ο πλαστικός αποφλοιωτής Tns pratic sc-242 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε κουζίνα. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αποφλοιώνετε τα πλαστικά σας εύκολα και γρήγορα. Αποχαιρετήστε τον κόπο του χειροκίνητου αποφλοιωτή και αποκτήστε τον Tns pratic sc-242 για άμεσα αποτελέσματα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,06 €

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Parodontax Complete Protection είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη προστασία για την υγεία των δοντιών τους. Η σύνθεσή της προσφέρει προστασία ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε την Parodontax Complete Protection τώρα και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σπίτι. Με μέγεθος 65x70cm και χωρητικότητα 60lt, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με το αρωματικό άρωμα της λεβάντας, θα δώσουν μια φρέσκια νότα στο χώρο σας και θα κάνουν την καθαριότητα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τις Wisetrade σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 0,89 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ο μικρός σας. Με ειδικό καπάκι αλόης, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,96 €

Pummaro χυμός τομάτας extra συμπυκνωμένος 520gr

Το Pummaro διάλεξε 100% Ελληνικές τομάτες, με 28% περισσότερη τομάτα από τον κλασικό συμπυκνωμένο χυμό Pummarό. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες!

Τιμή 0,99 €