• PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
  • PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Parodontax Complete Protection είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη προστασία για την υγεία των δοντιών τους. Η σύνθεσή της προσφέρει προστασία ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε την Parodontax Complete Protection τώρα και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
37393
5054563054272
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No1 52TEM 2-5K

Οι Pampers Premium Care πάνες είναι η καλύτερη επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μοναδική τεχνολογία που προσφέρει άνεση και προστασία, αυτές οι πάνες είναι η Νο1 επιλογή για όλες τις μαμάδες. Με 52 τεμάχια και κατάλληλες για μωρά 2-5 κιλών, οι Pampers Premium Care πάνες είναι η ιδανική επιλογή για άνετη και ασφαλή φροντίδα. Αγοράστε τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία που μπορείτε να του προσφέρετε.
Τιμή 15,57 €

Unicorn γλειφιτζουρι 50gr, 3 γευσεισ

Η Unicorn γλειφιτζούρι 50gr με τις 3 μοναδικές γεύσεις της εταιρίας θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε την γλυκιά αίσθηση του μαγικού μείγματος που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών γεύσεων. Αποκτήστε το Unicorn γλειφιτζούρι τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,19 €

Μελισσα 500gr, τορτελινια 5 τυρια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας.

Οι τορτελίνια 5 τυριά της εταιρίας μας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε τον συνδυασμό των πέντε διαφορετικών τυριών σε μια μοναδική γεύση που θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στην απόλα?
Τιμή 4,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt

Το Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και την προστασία από μικρόβια σε όλους τους χώρους. Με τη δύναμη της τεχνολογίας του, το Antibakt προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την προστασία της υγείας σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής!
Τιμή 12,77 €

Viva χυμός με ρόδι 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση ρόδι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,47 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.
Τιμή 0,38 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα βασιλικό

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,61 €