• Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο  - 1
  • Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο  - 1

Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο

Η κυψέλη μελιού 920gr που προσφέρει η εταιρία μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το πλούσιο άρωμα και την γλυκιά γεύση του μελιού μας, που προέρχεται από τις καθαρές ελληνικές φύσεις. Κάντε μια ξεχωριστή επιλογή και απολαύστε τη μυστική συνταγή μας που θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του μελι
35078
5200104490010
7,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oral-B οδοντόβουρτσα 1-2-3 λευκή μέτρια

Η ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε την προφορά σας λαμπρή και υγιή. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριών επιπέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 1 2 3 MEDIUM ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,89 €

Tetra σαλατιερα τετραγωνη 20cm 1281

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 20cm 1281 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το μέγεθος της 20cm, προσφέρει άνετο χώρο για τη σερβιρίσματα σαλάτας, φρούτων και άλλων λαχανικών. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η σαλατιέρα Tetra είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Απογειώστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με αυτή την εκπληκτική σαλατιέρα Tetra!
Τιμή 5,14 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-029)

Η TNS βούρτσα μαλλιών YH-029 είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με 6 διαφορετικά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών σας!
Τιμή 1,80 €

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 3lit είναι ένα εξαιρετικό κρασί που θα σας μεταφέρει στην γραφική Ελλάδα με κάθε γουλιά. Με τη φρουτώδη γεύση της και το δροσερό της άρωμα, αυτή η ρετσίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,37 €

Tns θερμος ανοξειδωτος double wall 500ml stc2

Ανακαλύψτε τον Tns θερμό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος 500ml stc2 και απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας σε θερμοκρασία που διαρκεί. Η εξαιρετική ποιότητα και η στυλάτη σχεδίασή του θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Tns για τις καθημερινές σας ανάγκες.
Τιμή 7,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 3,79 €

Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα πεύκο μήλο 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό πατωμάτων με άρωμα πεύκο μήλο προσφέρει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα στο σπίτι σας. Η συσκευασία των 4 λίτρων είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες και διαρκεί για πολύ καιρό. Χρησιμοποιείται εύκολα και αφήνει τα πατώματα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε το αναζωογονητικό άρωμα του πεύκου και του μήλου κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας.

Τιμή 2,93 €

Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm

Το αντιολισθητικό πατάκι PVC 69x35cm είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σπίτι. Με την αντιολισθητική του επιφάνεια, προσφέρει ασφάλεια και προστασία από πτώσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό, κάνοντας τον καθημερινό σας βίο ευκολότερο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρει!
Τιμή 5,36 €

Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 400gr

Εκλεκτές ψιλοκομμένες τομάτες ΓΚΡΕΚΑ σε μεγάλα κομμάτια για να διατηρήσουν το άρωμα, την ποιότητα, την αυθεντική γεύση, τη φρεσκάδα. Ιδανικές για να προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 0,78 €

Προτιμω 500gr, ρυζι καρολινα

Το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,22 €