• Septona μαντηλακια ντεμακιγιαζ 20τεμ coconut 1+1δωρο  - 1
  • Septona μαντηλακια ντεμακιγιαζ 20τεμ coconut 1+1δωρο  - 1

Septona μαντηλακια ντεμακιγιαζ 20τεμ coconut 1+1δωρο

Οι Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με άρωμα καρύδας 20 τεμάχια είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ. Αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Με το επιπλέον δώρο από την εταιρία, απολαμβάνετε περισσότερα προϊόντα με την ίδια υψηλή ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα απαλό και λαμπερό δέρμα κάθε μέρα.
33475
5201410616415
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δισκος τουρτας στρογγυλος 10kg μαυρο/χρυσο 30cm

Ο Δίσκος τούρτας στρογγυλός 10kg μαύρο/χρυσό 30cm είναι ένα προϊόν που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε εκδήλωση. Με την πολυτέλεια του χρυσού και το μοναδικό design του, αυτός ο δίσκος τούρτας θα κάνει το γεύμα σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που διακρίνει την εταιρία, αυτός ο δίσκος είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εκδήλωση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και την ποιότητα του Δίσκου τούρτας στρογγυλού 10kg ?
Τιμή 25,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,19 €

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,67 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,91 €