• Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 1
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 2
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 1
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ

Η κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τακτοποίηση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, προσφέρει άνετη και πρακτική αποθήκευση για τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη μαγειρέματος σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της την καθιστά ιδανική για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ και μεταμορφώστε τον χώρο σας με στυλ και ?
24412
5204558396737
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Luna ψαλιδι με χαρακα 13cm 601587

Το Luna ψαλίδι με χαράκα 13cm 601587 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη! Με την ακρίβεια της χαράκας του και την ανθεκτικότητα των λεπίδων του, το Luna ψαλίδι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κοπή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο χώρο του εμπορίου!
Τιμή 0,84 €

Tns αποφλοιωτης σκορδου ds-5002

Ο Tns αποφλοιωτής σκόρδου ds-5002 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη σεφ και επαγγελματία μάγειρα. Με την εξαιρετική του ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση, θα μετατρέψει το καθημερινό σας μαγείρεμα σε μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση και την ευκολία που μπορεί να σας προσφέρει!
Τιμή 1,06 €

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr,

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr, η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του γαύρου συνδυασμένη με την αρωματική σάλτσα ντομάτας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας καταπλήξει!
Τιμή 1,73 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €

Illy κάψουλες espresso classic 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με τις κάψουλες Illy classico. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα τις κάψουλες Illy classico και απολαύστε τον αγαπημένο σας espresso στον καναπέ του σπιτιού σας.
Τιμή 5,73 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt της εταιρίας Maki είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει. Η μοναδική σύνθεσή του με λεβάντα και κουκουνάρι θα αφήσει τα χέρια σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 2,89 €