• Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων αντί-ματ 38τεμ Fairy - 1
  • Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων αντί-ματ 38τεμ Fairy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων αντί-ματ 38τεμ

Οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus αντί-ματ προσφέρουν απόλυτη λάμψη και καθαριότητα στα πιάτα σας. Με μία μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας γίνονται λαμπερά και αψεγάδιαστα, χωρίς κανένα ίχνος λεκέδων ή υπολειμμάτων. Η προηγμένη τεχνολογία τους εξασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν και αντέχουν σε κάθε πλύση. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες Fairy Platinum Plus και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού στο πλυντήριο πιάτων σας.
36841
8006540752371
11,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg της εταιρίας Luxe είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων και να μετατρέψετε το πλύσιμο των πιάτων σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 0,47 €

Endless prof blue καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Endless professional blue επαγγελματικό υγρό πλυντηρίου πιάτων 10lt

Το Endless professional blue είναι το τέλειο υγρό πλυντηρίου πιάτων για επαγγελματική χρήση. Με τη μοναδική του σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει κάθε λεκέ από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Endless professional blue τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος στο επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 30,13 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό αποτέλεσμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που εξασφαλίζει λείανση, λάμψη και αντικολλητική προστασία, οι ταμπλέτες Fairy θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 5,08 €

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark ultramax w33 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε συσκευασία 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και λάμψη στα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και χωρίς υπολείμματα. Είναι κατάλληλο για όλες τις τύπους πλυντηρίων πιάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Αναζητήστε το Spark ultramax w33 για ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Τιμή 8,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Onassis φασόλια γίγαντες 280gr

Τα φασόλια γίγαντες "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια υψηλής ποιότητας και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν φασόλια γίγαντες που προσφέρουν γευστική και θρεπτική αξία.

Τιμή 1,47 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,37 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου ξύδι 500ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Viakal, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,30 €

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €