• Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ Fairy - 1
  • Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ Fairy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 17τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό αποτέλεσμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που εξασφαλίζει λείανση, λάμψη και αντικολλητική προστασία, οι ταμπλέτες Fairy θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
38180
8006540763056
5,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball κλασικές 15 τεμαχίων είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των πιάτων σας. Με μια μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας γίνονται λαμπερά και αψεγάδιαστα. Ξεχάστε τον κόπο του πλυσίματος και επιλέξτε την απόλυτη ποιότητα της Finish Powerball. Αποκτήστε τις ταμπλέτες Finish Powerball και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 3,77 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum λεμόνι 44τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum με λεμόνι 44 τεμάχια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά πιάτα και αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματισμένα με το αγαπημένο σας άρωμα λεμονιού. Αποκτήστε τώρα τις Fairy Platinum ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που σας προσφέρουν.
Τιμή 11,20 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel λεμόνι 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum plus λεμόνι 12τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum Plus all in one με λεμόνι προσφέρουν εξαιρετική απορρυπαντική δράση για τα πιάτα σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 12 κάψουλες που διαλύονται εύκολα και διαθέτουν την τεχνολογία All in One για άψογα καθαρά αποτελέσματα. Απολαύστε τη λεμονένια φρεσκάδα και την ισχυρή απόλυτη καθαριότητα που προσφέρουν οι κάψουλες Fairy Platinum Plus.
Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων extra clean 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την απόλυτη καθαριότητα στα ρούχα της. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ και βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 13,29 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,48 €

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,09 €