• Wc net intense gel ocean fresh 750ml Wc Net - 1
  • Wc net intense gel ocean fresh 750ml Wc Net - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWc Net

Wc net intense gel ocean fresh 750ml

Το Wc net intense gel ocean fresh 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας στο μπάνιο σας. Η έντονη μυρωδιά του ωκεανού θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Με το Wc net intense gel ocean fresh 750ml η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από τη βρωμιά και τα μικρόβια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε μέρα!
18568
8004050036738
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Σηκώστε το καπάκι της τουαλέτας.
2. Για να ανοίξετε το καπάκι πιέστε τις δύο πλευρές του και ξεβιδώστε.
3. Γυρίστε ανάποδα το μπουκάλι ώστε να γεμίσει ο λαιμός του.
4. Για να καθαρίσετε, κατευθύνετε το προϊόν κάτω από το χείλος της λεκάνης και πιέστε σταθερά για να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια της λεκάνης.
5. Βουρτσίστε ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια της λεκάνης και τραβήξτε το καζανάκι.
6. Τοποθετήστε το καπάκι στην αρχική του θέση και κλείστε το καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μακριά από παιδιά.
Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Μην αναμιγνύετε με λευκαντικό ή τυχόν άλλο οικιακό καθαριστικό.

Για χρήση στη λεκάνη της τουαλέτας μόνο.
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, τις υπολείψεις σαπουνιού και τις υδρατμώδεις κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε το Viakal καθαριστικό μπάνιου fresh spray 470ml τώρα και απολαύστε ένα καθαρό, φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,22 €

Wc net gel blue fresh 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης της εταιρείας Wc Net, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO

Ανανεώστε τον χώρο σας με το VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO! Η επαγγελματική σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά την αλάτιαση και τις νερολυμένες κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Με το VIAKAL, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!

Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Τιμή 2,18 €

Knorr ζωμός extra κότας 88gr

Ο ζωμός κότας σε κόκκους της Knorr είναι ένας τρόπος να προσθέσετε Extra γεύση στα φαγητά σας. Ταιριάζει σε όλα τα φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, σχάρας ή για να φτιάξετε πλούσιο ζωμό στο λεπτό. Πασπαλίστε το φαγητό σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο και αν μαγειρεύετε.

Τιμή 2,45 €

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 18x22cm 1,5lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Giovanni με zipper 18x22cm 1,5lt θα κάνουν την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας πιο εύκολη από ποτέ. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Giovanni, αυτές οι σακούλες θα σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,79 €

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €