Κάδοι κουζίνας - Καλαθάκια γραφείου

Ενεργά φίλτρα

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt

Ο κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt της εταιρίας Asil είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την μοντέρνα σχεδίασή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Μεγάλη χωρητικότητα 27lt, εύκολος στη χρήση και ανθεκτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 8,86 €

Okay καλαθάκι πλαστικό γκρι 25x10x6cm

Το πλαστικό γκρι καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση του χώρου σας. Με το στυλάτο και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα δώσει μια μοντέρνα νότα σε κάθε δωμάτιο. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που φέρνει στον χώρο σας!
Τιμή 1,52 €

Okay καλαθάκι πλαστικό λευκό 25x10x6cm

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το λευκό πλαστικό καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay. Ιδανικό για την οργάνωση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας, αυτό το καλαθάκι θα δώσει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή αισθητική στο σπίτι σας!
Τιμή 1,52 €

Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ πλαστικός σετ 3τεμ 6+13+28lt

Ο κάδος αιωρούμενος Sterk Casandra είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον πεντάλ πλαστικό σχεδιασμό του και τη χωρητικότητά του 3τεμ 6 13 28lt, σας εξασφαλίζει την άνεση και την αισθητική που χρειάζεστε. Αποκτήστε το σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 30,27 €

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 1,84 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x23x18cm 8lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 3,34 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 43x37x70cm 55lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος Sterk smart διαθέτει μέγεθος 43x37x70cm και χωρητικότητα 55lt. Ιδανικός για τον χώρο σας, συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Αποκτήστε τον τώρα και δώστε μια αίσθηση οργάνωσης και καθαριότητας στον χώρο σας!
Τιμή 14,81 €

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 24x21x16cm 5lt

Ο κάδος με πεντάλ από την εταιρία Sterk είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μέγεθος του 24x21x16cm και χωρητικότητα 5lt, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Η κατασκευή του από ανθεκτικό πλαστικό το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με τον πρακτικό μηχανισμό πεντάλ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με άνεση και υγιεινή. Αποκτήστε τον κάδο με πεντάλ από την Sterk και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη.
Τιμή 5,31 €

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 30x27x33cm 10lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας με τον ποιοτικό και λειτουργικό Sterk κάδο με πεντάλ πλαστικό 10lt. Με τις διαστάσεις 30x27x33cm, αυτός ο κάδος συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική σε ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 8,98 €

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 7lt

Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 7lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εκπληκτική τεχνολογία ρομπότ, καθαρίζει αποτελεσματικά τα απορρίμματα χωρίς καμία προσπάθεια από το μέρος σας. Με μια χωρητικότητα 7lt, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το μπερδεμένο και βρώμικο περιβάλλον και να απολαύσετε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο. Αποκτήστε τον Κύκλωψ κάδο απορριμμάτων ρομπότ 7lt σήμερα και αφήστε το να κάνει τη διαφορά στη ζωή σας!
Τιμή 3,19 €

Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt και απογειώστε την κουζίνα σας! Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κύκλωψ θα σας ενθουσιάσει με την λειτουργικότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά και στυλάτα αξεσουάρ κουζίνας που κυκλοφορούν στην αγορά!
Τιμή 11,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού