0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων με πεντάλ & ρόδες 80lt

43,14 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων με πεντάλ & ρόδες 80lt είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και άνετα. Με τον ενσωματωμένο μηχανισμό πεντάλ, μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι χωρίς να αγγίξετε τον κάδο με τα χέρια σας, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή σας. Επιπλέον, οι ρόδες σας επιτρέπουν να μετακινήσετε εύκολα τον κάδο από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς κόπο. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τον Κύκλωψ κάδο απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη.

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων στρόγγυλος 60lt

15,96 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων στρόγγυλος 60lt είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και τη μεγάλη χωρητικότητά του, ο Κύκλωψ κάδος θα σας εντυπωσιάσει με την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν πιο οργανωμένο και καθαρό χώρο!

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 17lt

6,38 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 17lt είναι ο σύμμαχός σας στην καθημερινή μάχη ενάντια στα απορρίμματα. Με την εκλεπτυσμένη του τεχνολογία, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε ξανά το άχρηστο καθήκον του καθαρισμού. Αφήστε τον Κύκλωψ να αναλάβει τη δουλειά για εσάς και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο χωρίς κόπο και αγχος. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάδο απορριμμάτων ρομπότ 17lt τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία στη ζωή σας!

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 7lt

3,19 €
Διαθεσιμότητα: 37 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 7lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εκπληκτική τεχνολογία ρομπότ, καθαρίζει αποτελεσματικά τα απορρίμματα χωρίς καμία προσπάθεια από το μέρος σας. Με μια χωρητικότητα 7lt, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το μπερδεμένο και βρώμικο περιβάλλον και να απολαύσετε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο. Αποκτήστε τον Κύκλωψ κάδο απορριμμάτων ρομπότ 7lt σήμερα και αφήστε το να κάνει τη διαφορά στη ζωή σας!

Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 25lt

8,66 €
Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος απορριμμάτων ρομπότ 25lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ρομπότ, αυτός ο κάδος απορριμμάτων θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη από ποτέ. Ξεχάστε τον κλασικό τρόπο πετάματος των απορριμμάτων και αφήστε τον Κύκλωψ να το κάνει για εσάς. Πρακτικός, εύκολος στη χρήση και με μοναδικό design, αυτός ο κάδος απορριμμάτων θα σας εντυπωσιάσει με την λειτουργικότητά του. Αποκτήστε τον Κύκλωψ κάδο απορριμμάτων ρομπότ 25lt σήμερα και απολαύστε μια καθαρή και οργανωμένη κουζίνα χωρίς κόπο και άγχος.

Tns κάδος πλαστικός απορριμμάτων με καπάκι 90lt

15,05 €
Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα
Ο κάδος απορριμμάτων Tns με χωρητικότητα 90lt είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με το καπάκι που διαθέτει, προσφέρει υγιεινή και καθαριότητα στο χώρο σας. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, είναι ανθεκτικός και διαρκής στη χρήση του. Αποκτήστε τον τώρα και βεβαιωθείτε για την ποιότητα και την αξιοπιστία της μάρκας Tns.

Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt

11,98 €
Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt και απογειώστε την κουζίνα σας! Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κύκλωψ θα σας ενθουσιάσει με την λειτουργικότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά και στυλάτα αξεσουάρ κουζίνας που κυκλοφορούν στην αγορά!

Tns κάδος απορριμμάτων πλαστικός 70lt 195-70L

8,40 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Ο Tns κάδος απορριμμάτων πλαστικός 70lt 195-70L είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καθαρισμό του χώρου σας. Με μεγάλη χωρητικότητα 70 λίτρων, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε με άνεση τα απορρίμματα, εξασφαλίζοντας έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, είναι ανθεκτικός στη χρήση και διαθέτει εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Αποκτήστε τον Tns κάδο απορριμμάτων τώρα και διατηρήστε τον χώρο σας καθαρό κα

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός...

14,81 €
Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα
Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος Sterk smart διαθέτει μέγεθος 43x37x70cm και χωρητικότητα 55lt. Ιδανικός για τον χώρο σας, συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Αποκτήστε τον τώρα και δώστε μια αίσθηση οργάνωσης και καθαριότητας στον χώρο σας!

Κύκλωψ κάδος αιωρούμενος πλαστικός 55lt...

16,31 €
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα
Ο Κύκλωψ κάδος αιωρούμενος πλαστικός 55lt 41,5x32x66cm είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, σας εξασφαλίζει όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και αισθητική στον χώρο σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τον Κύκλωψ κάδο αιωρούμενο πλαστικό 55lt τώρα!

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός...

3,34 €
Διαθεσιμότητα: 89 Σε απόθεμα
Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!

Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ...

30,27 €
Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα
Ο κάδος αιωρούμενος Sterk Casandra είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον πεντάλ πλαστικό σχεδιασμό του και τη χωρητικότητά του 3τεμ 6 13 28lt, σας εξασφαλίζει την άνεση και την αισθητική που χρειάζεστε. Αποκτήστε το σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα.

Sterk rattan κάδος πεντάλ πλαστικός 10lt

9,18 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Ο κάδος πεντάλ της εταιρίας Sterk είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την κομψή σχεδίαση του και την ανθεκτική κατασκευή από ρατάν, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Με χωρητικότητα 10lt, είναι ιδανικός για την ανακύκλωση και την τακτοποίηση των απορριμμάτων σας. Αποκτήστε τον κάδο πεντάλ της Sterk και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ.

Okay καλαθάκι πλαστικό γκρι 25x10x6cm

1,52 €
Διαθεσιμότητα: 70 Σε απόθεμα
Το πλαστικό γκρι καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση του χώρου σας. Με το στυλάτο και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα δώσει μια μοντέρνα νότα σε κάθε δωμάτιο. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που φέρνει στον χώρο σας!

Okay καλαθάκι πλαστικό λευκό 25x10x6cm

1,52 €
Διαθεσιμότητα: 79 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το λευκό πλαστικό καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay. Ιδανικό για την οργάνωση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας, αυτό το καλαθάκι θα δώσει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή αισθητική στο σπίτι σας!

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός...

4,96 €
Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα
Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με διαστάσεις 45x28x20cm και χωρητικότητα 14lt, αυτός ο κάδος προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης ενώ παράλληλα εξοικονομεί χώρο στο χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του κάνουν ιδανικό για κάθε χώρο, ενώ η εύκολη τοποθέτηση του ως αιωρούμενος τον κάνει ακόμα πιο πρακτικό. Αποκτήστε τον σήμερα κ?

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός...

6,97 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Ο κάδος αιωρούμενος της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε έναν πιο οργανωμένο και καθαρό χώρο!

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 30x27x33cm 10lt

8,98 €
Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας με τον ποιοτικό και λειτουργικό Sterk κάδο με πεντάλ πλαστικό 10lt. Με τις διαστάσεις 30x27x33cm, αυτός ο κάδος συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική σε ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο3 16lt

6,12 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα
Ο Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο3 16lt είναι ο τέλειος τρόπος να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίασή του, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από τους πιο πρακτικούς κάδους αιωρούμενους στην αγορά!

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο2 7,5lt

3,48 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα
Ο Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο2 7,5lt είναι η ιδανική λύση για την ανακύκλωση στον χώρο σας. Με την κομψή σχεδίασή του και την ανθεκτική κατασκευή του, προσφέρει λύση για τη συλλογή απορριμμάτων με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τον Asil κάδο αιωρούμενο πλαστικό Νο2 7,5lt τώρα και κάντε τον χώρο σας πιο οργανωμένο και καθαρό.

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός...

9,43 €
Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε τον αιωρούμενο πλαστικό κάδο Sterk Smart, ιδανικός για τον χώρο σας! Με διαστάσεις 37x30x60cm και χωρητικότητα 35lt, είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση και την καθαριότητα σας. Αποκτήστε τον τώρα και απογειώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα!

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο1 3,5lt

2,03 €
Διαθεσιμότητα: 41 Σε απόθεμα
Ο Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο1 3,5lt είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, ο Asil κάδος θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον Asil κάδο αιωρούμενο πλαστικό Νο1 3,5lt τώρα!

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 24x21x16cm 5lt

5,31 €
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα
Ο κάδος με πεντάλ από την εταιρία Sterk είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μέγεθος του 24x21x16cm και χωρητικότητα 5lt, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Η κατασκευή του από ανθεκτικό πλαστικό το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με τον πρακτικό μηχανισμό πεντάλ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με άνεση και υγιεινή. Αποκτήστε τον κάδο με πεντάλ από την Sterk και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη.

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt

8,86 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Ο κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt της εταιρίας Asil είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την μοντέρνα σχεδίασή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Μεγάλη χωρητικότητα 27lt, εύκολος στη χρήση και ανθεκτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα.

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

1,84 €
Διαθεσιμότητα: 47 Σε απόθεμα
Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!

Sterk κάδος πεντάλ casandra 6lt

5,09 €
Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα
Ο κάδος πεντάλ Casandra 6lt της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στο χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ σε μια μοναδική πρόταση.
Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας