Γλυκά κουταλιού

Ενεργά φίλτρα

Γιώτης κρέμα καραμελέ με έτοιμη καραμέλα 112gr

Η κρέμα καραμελέ Γιώτης με έτοιμη καραμέλα 112gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Με την απαλή υφή της και την εκλεπτυσμένη γεύση της καραμέλας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αφεθείτε στη γοητεία της και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,65 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των βυσσινίων. Με το μέγεθος της συσκευασίας να είναι 453 γραμμάρια, προσφέρεται αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε το γλυκό αυτό πολλές φορές.

Τιμή 3,13 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κεράσι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κεράσι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,13 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με σύκο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 2,80 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με ξεχωριστό άρωμα και γεύση, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,46 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 5,46 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,63 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σταφύλι 450gr

Η γλυκιά γεύση του Παπαγεωργίου γλυκού κουταλιού σταφυλιού 450gr θα σας ταξιδέψει στην πιο γλυκιά απόλαυση. Απολαύστε την πλούσια γεύση των εκλεκτών σταφυλιών και αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Παπαγεωργίου, αυτό το γλυκό κουτάλι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,63 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σύκο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού σύκο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό μας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,63 €

Παπαγεωργίου υποβρύχιο μαστίχα 420gr

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Τιμή 3,06 €

Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr

Το Σαράντης γλυκό του κουταλιού βύσσινο 453gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό! Με την πλούσια γεύση του βύσσινου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να αισθανθείτε αμέσως ευχαριστημένοι. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρία Σαράντης! Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,88 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού