• Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 1
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 2
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 3
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 4
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 5
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 6
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 1
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 2
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 3
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 4
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 5
  • Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
14779
8720181237355
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dermomed αφρόλουτρο lime 750ml

Το DERMOMED ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 750ml - (VITALITA) (LIME) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και ενυδατωμένοι. Η φρέσκια μυρωδιά λάιμ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Αφήστε το να αγκαλιάσει το δέρμα σας και να το αναζωογονήσει με την απαλή του φόρμουλα. Απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας του εαυτού σας και αποκτήστε μια εμπειρία λουτρού που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 1,58 €

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €

Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml

Το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η φόρμουλα του με φυσικό έλαιο καρύδας θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η απίστευτη μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε τροπικά μέρη. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml.
Τιμή 1,34 €

Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml

Το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική του φόρμουλα με απαλό άρωμα sweet dahlia θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένης αίσθησης και χαλάρωσης. Αφήστε τον εαυτό σας να ενυδατωθεί βαθιά και να αποκτήσει μια μεταξένια αίσθηση που θα κάνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώ?
Τιμή 3,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100 τεμάχια είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με φρέσκο άρωμα γκρέιπφρουτ και λεμονιού, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απορροφούν γρήγορα και προσφέρουν προστασία κατά της ερεθισμού. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει.
Τιμή 0,96 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €