• Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 1
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 2
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 1
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Sanitas, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

36485
5201314158349
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Sanitas, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

Χαρακτηριστικά

  • Τεμάχια: 14τμχ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αντικολλητικό χαρτί για air fryer 20x4,5cm 100τεμ

Ανανεώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με το αντικολλητικό χαρτί για το air fryer! Με μέγεθος 20x4,5εκ και 100 τεμάχια, απολαύστε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του κολλήματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία στο μαγείρεμα!
Κανονική τιμή 2,62 € Τιμή 2,34 €
  • -0,28 €
  • -0,28 €

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μετρο

Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,37 €

Cover Αντικολλητικό Χαρτί 25τμχ

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Cover, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.\

Τεμάχια: 25τμχ

Τιμή 2,13 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 8m

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 2,40 €

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
Τιμή 0,96 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,40 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,39 €

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή γλυκών, αρτοποιητικών και γενικώς για διάφορες συνταγές που απαιτούν τη χρήση σιμιγδαλιού. Το χονδρό σιμιγδάλι δίνει υπέροχη υφή και αφήνει έναν χαρακτηριστικό και νόστιμο γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 0,82 €