• Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 1
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 2
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 1
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα Sanitas - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Sanitas, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

36485
5201314158349
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Sanitas, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

Χαρακτηριστικά

  • Τεμάχια: 14τμχ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αντικολλητικό χαρτί για air fryer 20x4,5cm 100τεμ

Ανανεώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με το αντικολλητικό χαρτί για το air fryer! Με μέγεθος 20x4,5εκ και 100 τεμάχια, απολαύστε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του κολλήματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,62 €

Saga αντικολλητικό φύλλο 40x60cm 41gr 500τεμ

Το Saga αντικολλητικό φύλλο 40x60cm 41gr 500τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Αποκτήστε το Saga αντικολλητικό φύλλο τώρα και κάντε τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική!
Τιμή 36,27 €

Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm

Το Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm της εταιρίας Cook at Home είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την υψηλή ποιότητα και την αντικολλητική επίστρωση του, το Cook paper εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στην επιφάνεια κατά το μαγείρεμα. Εύκολο στη χρήση και με δυνατότητα ανακύκλωσης, το Cook paper είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη μάγειρα και επαγγελματία σεφ. Αποκτήστε το Cook paper σήμερα και ανακαλύψτε
Τιμή 1,13 €

Ήλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m

Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m - Το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια στην κουζίνα! Με το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m, μπορείτε να ψήσετε ό,τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό στο ταψί σας. Είναι απλό στη χρήση, εύκολο να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας της κουζίνας σας. Αποκτήστε το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελμα
Τιμή 1,02 €

Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ

Το Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας θα είναι πάντα τέλεια ψημένα και χωρίς να κολλάνε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr

Η Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr της εταιρίας Victory είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή λευκή σοκολάτα που λιώνει στο στόμα σας και την πλούσια γεύση τρούφας, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,38 €

Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα μακαρονάκια κοφτά 500gr της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Arion food. Αφεθείτε στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ανακαλύψτε τις νέες διαστάσεις της γεύσης με αυτό το αγαπημένο προϊόν.
Τιμή 0,79 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €