• Amita 1lt ροδακινο  - 1
  • Amita 1lt ροδακινο  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmita

Amita φρουτοποτό ροδάκινο 1lt

Η Amita 1lt ροδάκινο είναι ένα από τα πιο φρέσκα και γευστικά ροδάκινα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την απίστευτη γεύση του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και γλυκιά απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση και να ανακαλύψετε τον κόσμο των απίστευτων γεύσεων που μπορεί να σας προσφέρει το Amita 1lt ροδάκινο.
30619
5201005001688
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agros χυμός πορτοκάλι 1lt

Χυμός πορτοκάλι της εταιρείας AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,98 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,82 €

ΗΒΗ χυμός go blue 4 φρούτων 250ml

100% φυσικός χυμός 4 φρούτων με βιταμίνες από εν μέρει συμπυκνωμένους χυμούς. Ο υπέροχος συνδυασμός από χυμούς μήλου, πορτοκαλιού, ροδάκινου και βερύκοκου είναι γεμάτος θρεπτικά συστατικά χαρίζοντας στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά. Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

ΗΒΗGO! και το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η μουσική μπάντα 1,2,3 GO!, η Ντόνα, ο Ρένος, ο Μίμης και ο Φάνης ήρθαν να «στύψουν» κάθε στιγμή της παιδικής καθημερινότητας και να βγάλουν το χυμό της σε τραγούδι! Στην υγιεινή διατροφή που χρειάζεται η κάθε ημέρα, οι 1,2,3 GO! δίνουν τον ρυθμό!

Τιμή 0,51 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,50 €

Ήβη χυμός energy 7 blue 1lt

Φρουτοποτό από εν μέρει συμπυκνωμένο χυμό 8 φρούτων με 7 βιταμίνες. Ο μοναδικός συνδυασμός των 8 φρούτων μήλο, πορτοκάλι, ανανάς, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο δημιουργει μία απολαυστική γεύση και χαρίζει ενέργεια.

Χωρίς συντηρητικά. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Τιμή 1,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,23 €

Farcom echo κρέμα χεριών επανορθωτική 200ml

Η κρέμα χεριών Echo Olive, της εταιρείας Farcom, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια. Ακόμα, στη σύνθεσή της περιέχει Aloe Vera, ένα συστατικό που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τη ξηρότητα και χαρίζει ελαστικότητα.

Τιμή 2,52 €

Simba σκυλοτροφή κροκέτα κοτόπουλο 4kg

Πλήρης ξηρά τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών με γεύση κοτόπουλο.

Συστατικά: Δημητριακά, κρέας και υποπροϊόντα κρέατος (min.4,1% κοτόπουλο), λαχανικά, λίπη και έλαια, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία.

Τιμή 6,43 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,21 €