• Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy λευκή 24x24cm 560 φύλλα Endless - 1
  • Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy λευκή 24x24cm 560 φύλλα Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy λευκή 24x24cm 560 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εστιατόριο και καφετέρια. Με μέγεθος 24x24cm και 560 φύλλα, προσφέρουν αντοχή και ποιότητα σε κάθε χρήση. Η λευκή απόχρωσή τους ταιριάζει με κάθε διακόσμηση και δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και προσεγμένου περιβάλλοντος. Αποκτήστε τώρα τις Endless χαρτοπετσέτες και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.
25094
5202995007223
2,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρτοπετσέτα επαγγελματικής χρήσης εστιατορίου λευκή από μαλακό χαρτί.

Διαστάσεις: 24x24

Καθαρό βάρος: 540gr

Τεμάχια: 560

Ποιότητα: 1φυλλη, 100% λευκασμένος χημικός πολτός

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Freely χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 80 φύλλα

Οι Freely χαρτοπετσέτες λευκές με διαστάσεις 33x33cm και 80 φύλλα είναι ιδανικές για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Μεγάλης ποιότητας και απορροφητικότητας, οι χαρτοπετσέτες αυτές είναι πρακτικές και βολικές για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα σούπερ μάρκετ ή καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης.

Τιμή 0,71 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

Χαρτοπετσετα εστιατοριου κρινος special κοκκινη 24x24cm

Η κόκκινη χαρτοπετσέτα εστιατορίου Κρίνος Special 24x24cm είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε γεύμα! Με την απαλή της υφή και το έντονο χρώμα, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας. Κρατήστε την πάντα στο τραπέζι σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα που προσφέρει η Χαρτοπετσέτα Κρίνος Special!
Τιμή 5,40 €

Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου 28x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, θα νιώσετε άνετα και καθαροί καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε το φαγητό σας, αφού η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 420 τεμαχίων και απολαύστε κάθε γεύμα με άνεση και στυλ.
Τιμή 8,78 €

Endless χαρτοπετσέτες plus ελιά 30x30cm 80 φύλλα

Οι νέες Endless χαρτοπετσέτες με ελιά 30x30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με 80 φύλλα υψηλής ποιότητας, σας παρέχουν ατελείωτη απορρόφηση και αντοχή. Η φρεσκάδα της ελιάς θα ανανεώσει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν οι Endless χαρτοπετσέτες με ελιά.
Τιμή 0,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg της εταιρίας Luxe είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων και να μετατρέψετε το πλύσιμο των πιάτων σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 0,47 €

Barilla ζυμαρικά fusilli No98 500gr

Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.

Τιμή 1,22 €

Again προφυλακτικά special 3τεμ

Προφυλακτικά υψηλής ποιότητας AGAIN για καυτές εμπειρίες.

Από φυσικό ελαστικό latex, με σπερματοδόχο, λιπαντική επίστρωση και διεγερτικές ραβδώσεις, πλάτος 52+mm.

Τιμή 1,36 €