• Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 2
  • Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 3
  • Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 2
  • Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr Twinings - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTwinings

Twinings τσάι μαύρο earl grey 10x2gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Twinings μαύρου earl grey τσαγιού σε μια πρακτική συσκευασία 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση του earl grey τσαγιού από την πολυαγαπημένη εταιρία Twinings και αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με κάθε φλιτζάνι Twinings μαύρου earl grey τσαγιού.
20808
70177050603
3,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Ήλιος τσάι πράσινο 90gr

Ο τρόπος παρασκευής του πράσινου τσαγιού εφαρμόστηκε τον έκτο αιώνα στην Κίνα. Τον ίδιο αιώνα το πράσινο τσάι εισήχθη και στην Ιαπωνία, όπου κατά τον δέκατο έκτο αιώνα πρωτοεμφανίζεται η τελετή τσαγιού. Την ίδια εποχή το πράσινο τσάι γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη.

Τιμή 3,43 €

Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια γεύση του μελισσόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόγευμα και αναζωογονηθείτε με τον πιο φυσικό τρόπο. Αγοράστε το Evripos αφέψημα μελισσόχορτο τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr

Αποκτήστε τώρα το Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο! Με υψηλής ποιότητας χαρτί που προσφέρει απόλυτη απορροφητικότητα και αντοχή, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα που θα ξεχωρίσει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 16,79 €

Jannis μπάρα σουσαμιού χωρίς ζάχαρη 40gr

Η Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του σουσαμιού και την απουσία ζάχαρης, σας προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε την ενέργειά σας με τη Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr!
Τιμή 0,75 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €