• Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 1
  • Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 2
  • Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 3
  • Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 1
  • Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 2
  • Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr Βλάχα - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒλάχα

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός σταρένιος 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο.

10945
5201418000100
2,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 1587kJ/375kcal
Λιπαρά 3,6g
εκ των οποίων κορεσμένα 2,2g
Υδατάνθρακες 70,3g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,8g
Πρωτεΐνες 13,8g
Αλάτι 2,15g
Συστατικά
Σκληρό ΣΙΤΑΡΙ, φρέσκο ΓΑΛΑ πλήρες παστεριωμένο (160g ανά κιλό ΣΙΤΑΡΙΟΥ), βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ (17g ανά κιλό ΣΙΤΑΡΙΟΥ) αλάτι μέχρι 2%.
Πιθανό να περιέχει ίχνη ΑΥΓΟΥ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
Χρόνος βρασμού 18-20 λεπτά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΒΛΑΧΑ Α.Ε., Εκκλησιαστικού Λυκείου, 203 00 Κορινθία – Τηλ: +30 2744 022 922, Email: info@vlaha.gr
Διανέμεται από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Βίωνος 1, 104 43 Αθήνα - Τηλ.: 210 5190100, Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 300 60, Email: melissa@kikizas.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr

Το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του. Απολαύστε το μοναδικό αυτό προϊόν και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης στο πιάτο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr!
Τιμή 3,57 €

3άλφα πλιγούρι μέτριο 500gr

Το 3άλφα πλιγούρι μέτριο 500gr της εταιρίας 3άλφα είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με την υψηλή ποιότητα του προϊόντος και την απαράμιλλη γεύση που προσφέρει, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το προσθέσετε στο καθημερινό σας μενού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει το 3άλφα πλιγούρι μέτριο 500gr!
Τιμή 2,06 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Θράκη παραδοσιακός γλυκός τραχανάς 500gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση της Θρακιώτικης παραδοσιακής γαστρονομίας με τον "Θράκη παραδοσιακό γλυκό τραχανάς 500γρ". Αυτό το γλυκό συνδυάζει τον παραδοσιακό τραχανά με εκλεκτά υλικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Sterk select καλάθι γραφείου πλαστικό 28x29cm θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με μοντέρνο design και λειτουργικότητα, το καλάθι γραφείου Sterk select θα γίνει η ιδανική προσθήκη στον εργασιακό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 1,84 €

Chupa chups cotton bubble gum tutti frutti μαλλί της γριάς τσίχλα 11gr

Στην αρχή η τσίχλα Chupa Chups Cotton Candy Bubble Gum είναι σαν το νήμα ζαχαροπλαστείου στο στόμα σας και μετά μετατρέπεται σε τσιχλόφουσκα με γεύση tutti frutti. Κάνε τη δική σου μαγεία μετατρέποντας το κολλώδες νήμα από γλυκία καραμέλα σε αρωματική τσίχλα. Πρώτα είναι μαλλί της γριάς, μετά είναι τσίχλα!

Τιμή 0,65 €

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,54 €