• Κύκλωψ deilee θήκη αρτοσκευασμάτων Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ deilee θήκη αρτοσκευασμάτων Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ deilee θήκη αρτοσκευασμάτων

Η Κύκλωψ deilee θήκη αρτοσκευασμάτων είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και προστασία των αρτοσκευασμάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το ευρύχωρο εσωτερικό, η θήκη αυτή είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε κουζίνα. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ deilee θήκη αρτοσκευασμάτων και απολαύστε πάντα φρέσκα και νόστιμα αρτοσκευάσματα!
22710
5202707003512
4,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 33x20x14cm 5lt

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και οργάνωση με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με διαστάσεις 33x20x14cm και χωρητικότητα 5lt, αυτό το κουτί προσφέρει την τέλεια λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολη τη μεταφορά του, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Sterk κουτί αποθήκευσης τώρα και διατηρήστε τα πράγματά σας οργανωμένα με στ
Τιμή 2,87 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 500ml

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 500ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας δραστηριότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,46 €

Κωστής δοχείο τροφίμων πλαστικό δύο θέσεων 1,4lt Νο155

Αναβαθμίστε την αποθήκευση των τροφίμων σας με το πλαστικό δοχείο τροφίμων Κωστής δύο θέσεων 1,4lt Νο155. Με μεγάλη χωρητικότητα και αξιόπιστη ποιότητα, αυτό το δοχείο θα κάνει την αποθήκευση των τροφίμων σας εύκολη και αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα δοχεία τροφίμων στην αγορά!
Τιμή 1,13 €

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Πιάτο πλαστικό frosty 20-23cm

Μοναδικό πλαστικό πιάτο frosty 20-23cm που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητα του και την ανθεκτικότητά του. Ιδανικό για κάθε είδους εκδηλώσεις και για κάθε σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,12 €

Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ

Το Multy ανοξείδωτο σφουγγαράκι 3τεμ της εταιρίας Multy είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, το σφουγγαράκι Multy θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,74 €

Lays chips αλάτι 350gr

Οι Lay's chips αλάτι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,13 €

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREAM & BISCUIT 100gr - 18

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREAM & BISCUIT 100gr! Η συνδυασμένη γεύση της κρεμώδους σοκολάτας και των τραγανών μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό και να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό!
Τιμή 1,06 €