• Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 1
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 2
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 3
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 4
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 5
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 6
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 7
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 1
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 2
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 3
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 4
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 5
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 6
  • Friskies shapes μπισκότα σκύλου 400gr Friskies - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFriskies

Friskies σκυλοτροφή shapes μπισκότα 400gr

Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας. • Με ινώδεις ουσίες που βοηθούν στη υποστήριξη της υγιούς πέψης. • Με Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. • Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής αμυνας. • Με σίδηρο που βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής ζωντάνιας. • Με ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά δόντια και οστά. Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας.

6926
5010348233775
3,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Δημητριακά, Έλαια Και λίπη, Παράγωγα φυτικής προέλευσης, Κρέας και ζωϊκά παράγωγα, Λαχανικά, Ανόργανα άλατα. ΠΡΟΣΘΕΤΑ: Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιτ. A: 20150, Βιτ. D3:1350, Βιτ. E:145. mg/kg: Fe(E1):210, I(E2):5,2, Cu(E4):5,9, Mn(E5):29, Zn(E6):670, Se(E8):0,72 . Με χρωστικές και αντιοξειδωτικά. Αναλυτικά Συστατικά: Πρωτεΐνες: 11,0%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 5,0%, Ακατέργαστη τέφρα: 2,8%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 1,1%, Ασβεστιο: 0,6%, Ωμέγα 3 λιπαρα οξέα: 800mg/Kg, Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα: 8000mg/Kg.
Το προϊόν
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και καθαρό σε θερμοκρασία δωματίου.
Στοιχεία Προμηθευτή
Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι -Τηλ. (χωρίς χρέωση, μόνον από σταθερό) 800 11 68068, (από κινητό ή άλλες χώρες με χρέωση) +30 210 6844 824. www.purina.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Friskies σκυλοτροφή funtastix σνάκ με μπέικον και τυρί 175gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους.

Πεντανόστιμες στριφτές λιχουδιές με γεύση μπέικον και τυρί, με υγιεινά συστατικά και χωρίς πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ύλες ή συντηρητικά.

Μπορείτε να τις ποροσφέρετε στον σκύλο σας οποιαδήποτε στιγμή ως λιχουδιά ή ως ανταμοιβή, ολόκληρα ή σπασμένα σε μικρές μπουκίτσες.

Τιμή 2,72 €

Pedigree tasty minis μοσχάρι & τυρί 140gr

Η Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr είναι ένα γευστικό σνακ για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με νόστιμη γεύση μοσχάρι και τυρί, αυτό το προϊόν θα κάνει το σκυλάκι σας να χορεύει από χαρά κάθε φορά που το δοκιμάζει. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και είναι ιδανικό για μικρά σκυλιά. Αποκτήστε τώρα τη Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr και δώστε στον τετράποδο φίλο σας το καλύτερο!

Τιμή 2,07 €

Friskies σκυλοτροφή biscuit 650gr

Το σνακ μπισκότου από την Purina μπορεί να προσφερθεί μεταξύ των γευμάτων στην καθημερινότητα. Πρόκειται για νόστιμο συ­μπλή­ρω­μα δια­τρο­φής το οποίο εξα­σφα­λί­ζει από­λαυ­ση μά­ση­σης και απα­σχό­λη­σης. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Τιμή 4,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

Pringles chips original 40gr

Οι Pringles chips original 40gr της εταιρίας Pringles είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάθε μπουκιά προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να την ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό σνακ και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση. Αγοράστε τώρα τα Pringles chips original 40gr και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,01 €

Tesori αφρόλουτρο fiore del dragone 500ml

BATH CREAM DRAGON FLOWER Dragon Flower and Pitaya 500 ml Ένα τροπικό φυτό σπάνιας ομορφιάς, τα θαυμάσια λευκά του λουλούδια εκπέμπουν ένα έντονο και μαγικό άρωμα. Βυθιστείτε στο εντυπωσιακό άρωμα του Λουλουδιού Δράκου και παραδώστε το μυστηριώδες και προκλητικό άρωμα του. Διαμορφώνεται με εκχυλίσματα Pitaya (ο Pitaya είναι ο καρπός του Δράκου), γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και κάποτε θεωρούμενο ως το ελιξίριο της μακράς ζωής στην αρχαία Κίνα. Ένα μυστήριο και ανησυχητικό άρωμα, που γεννήθηκε από τέσσερα διαφορετικά είδη αρώματος. το βερίκοκο και το αμύγδαλο γλυκόξινο συνδυασμό η πολύτιμη και έντονη πολυτέλεια της Sambc Jasmine, η αισθησιακή έκκληση του μόσχου και του σανταλόξυλου, η υπνωτική γοητεία της βανίλιας και της κεχριμπαριού. Product: Bath Cream Fragrance: flower of the Dragon Skin: normal Skin Characteristics: silicon freeParaben-freewithout Mineral Oilswithout Coloring

Τιμή 3,75 €

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €