• PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM  - 1
  • PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProson

Proson Emi Lady σερβιέτες super 10τεμ

PROSON. Η νέα σειρά EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM της PROSON θα σας εντυπωσιάσει με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη προστασία που προσφέρει. Αποκτήστε τώρα την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα με την PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει, επιλέξτε την PROSON για την απόλυτη προστασία και άνεση.
36450
8003110253108
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγαλύτερου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας.

Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,88 €

Always extra protect σερβιετάκια large 52τεμ

Νιώστε φρέσκια και καθαρή όλη μέρα με τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Large Fresh με άρωμα. Με τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές και ζώνη απορροφητικότητας, τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Large σας παρέχουν μεγαλύτερο μήκος για επιπλέον προστασία και φρεσκάδα. Ιδανικά για κολπικές εκκρίσεις ή ως επιπλέον προστασία για ακανόνιστες περιόδους.

Τιμή 3,79 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια ροζ και μπλε μπουκάλια 90gr

Τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ BOUTEILLES ROSES&BLEUES 90GR ΕΛ είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε γλυκές απολαύσεις. Με τον μοναδικό συνδυασμό ροζ και μπλε χρωμάτων, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας δώσουν μια αίσθηση χαράς και ευχαρίστησης με κάθε δαγκωνιά. Απολαύστε την γεύση και το χρώμα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ BOUTEILLES ROSES&BLEUES 90GR ΕΛ!
Τιμή 0,84 €

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

Milk time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr

Το Milk Time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του γάλακτος. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα του, το Milk Time θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε καφέ ή τσάι για έναν ακόμα πιο νόστιμο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Milk Time και να απολαύσετε τη γεύση και τη θρεπτική αξία του!
Τιμή 1,34 €

Καραμολέγκος ψωμάκια σάντουιτς 6x80gr

Η εμπειρία του sandwich γίνεται τώρα πιο εύκολη. Η εταιρία Καραμολέγκος ψήνει τα ψωμιά και τα προ-κόβει. Εσείς τα γεμίζετε με τη φαντασία σας. Αφράτα, φρέσκα, σταρένια ψωμάκια μοναδικά φτιαγμένα για να πλαισιώσουν την κάθε σας δημιουργία. Από το 1989 έως σήμερα η εταιρία ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών και αρτοποιημάτων για κάθε ώρα και κάθε γούστο, με ασύγκριτη γεύση, κορυφαία διατροφική αξία και, πάνω από όλα, με αγάπη.

Τιμή 2,21 €