• EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM  - 1
  • EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEveryDay

Every day σερβιέτες sensitive maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη προστασία και άνεση κάθε νύχτα. Με την τριπλή της προστασία και την εξαιρετική ευαισθησία, σας εξασφαλίζει ήρεμο ύπνο και αίσθηση ασφάλειας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε την καλύτερη νύχτα ύπνου σας!
36137
5201263181078
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,09 €

Always profresh 4σε1 σερβιετάκια normal 24τεμ

Τα σερβιετάκια Always Profresh 4σε1 σας προσφέρουν απόλυτη προστασία και φρεσκάδα κάθε μέρα. Με τεχνολογία που απορροφά τα υγρά γρήγορα και αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές, αυτά τα σερβιετάκια είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει φρέσκια και ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που σας προσφέρουν!
Τιμή 2,50 €

Normal Clinic ταμπόν super 8τεμ

Τα Normal Clinic ταμπόν super 8τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γραφείο. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτά τα ταμπόν θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τα Normal Clinic ταμπόν super 8τεμ τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με ένα αξιόπιστο προϊόν που ξεχωρίζει.
Τιμή 1,27 €

Every Day σερβιετάκια all cotton extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια για maximum προστασία, ανατομικά σχεδιασμένα. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι.

Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση σολωμού 60gr

Γεμιστή κροκέτα με τραγανό εξωτερικό περίβλημα και γέμιση σολομού:

- Χωρίς τεχνητά αρώματα

- Με λιγότερο από 2 θερμίδες ανά κροκέτα

- Με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα

Τιμή 1,83 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου πολύσπορο σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και εδώδιμων ινών, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.

Λιναρόσπορος, ηλιόσπορος, νιφάδες κριθαριού και Βρόμης ζυμώνονται με αλεύρι σίτου, σίκαλης και φρέσκο προζύμι για να δημιουργήσουν το ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο. Ένα ψωμί σε φέτες με ξεχωριστή, μοναδική μεστή γεύση και υφή.

Τιμή 2,72 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού