• Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 1
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 2
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 3
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 4
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 5
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 6
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 1
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 2
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 3
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 4
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 5
  • Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr Παπουτσάνης - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπουτσάνης

Παπουτσάνης καραβάκι λευκό σαπούνι 4x125gr

Αγνό σαπούνι Μασσαλίας με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ιδανικό για όλη την οικογένεια.

4092
5201109000662
1,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Sodium tallowate, sodium palm kernelate, aqua, parfum, glycerin, sodium chloride, titanium dioxide, limonene, linalool, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., 71ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, Βαθύ Αυλίδος, 341 00 Χαλκίδα - Τηλ: 22620 85 000, Email: info@papoutsanis.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,86 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου σακούλα 1lt

Η ανταλλακτική σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt της Farcom προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Απολαύστε την αίσθηση της λεπτής αρωματικής νότας του ιβίσκου και ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αγοράστε τώρα το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν ?
Τιμή 2,25 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός με αντλία 500ml

Η Farcom arlem κρεμοσάπουνο με βασιλικό πολτό 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική φόρμουλα του σαπουνιού αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, ενώ ο αρωματικός βασιλικός πολτός χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Farcom arlem κρεμοσάπουνο να σας συνοδεύσει σε κάθε μπάνιο και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και ευεξίας.
Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Kent boringer σαλέπι 12x20gr

Το Kent boringer σαλέπι 12x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Με μια μοναδική σύνθεση γεύσης και αρώματος, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών.
Τιμή 4,39 €

Ινδία κουκουνάρι 15gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Ινδία, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 1,56 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €
NESCAFE GOLD CARAMEL LATTE 136gr. - (8x17gr.)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

NESCAFE GOLD CARAMEL LATTE 136gr. - (8x17gr.)

Απολαύστε την πλούσια γεύση του NESCAFE GOLD CARAMEL LATTE 136gr. - (8x17gr.) και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Η απαλή καραμελένια νότα συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του καφέ για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απολαύστε το σαν ένα γλυκό διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά προσθέστε ζεστό νερό και απολαύστε!
Κανονική τιμή 4,03 € Τιμή 3,75 €
  • -0,28 €
  • -0,28 €

Johnson's gel καθαρισμού προσώπου φυσικό 100ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Clean & Clear, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τιμή 0,47 €