• Head & shoulders men σαμπουάν ultra sport menthol 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders men σαμπουάν ultra sport menthol 360ml Head & Shoulders - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν men ultra sport menthol 360ml

Ανανεωτικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol 360ml, για άνδρες που αναζητούν ένα δυναμικό προϊόν φροντίδας μαλλιών. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει αίσθηση φρεσκάδας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Απομακρύνει τα υπολείμματα από το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Αποκτήστε δυνατά, λαμπερά μαλλιά με το Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol.
36216
8006540688571
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Batiste dry shampoo color 200ml

Το Batiste dry shampoo color 200ml είναι η ιδανική λύση για να δώσετε άμεσα ανανέωση στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απορροφά την λιπαρότητα και προσθέτει όγκο και λάμψη, δίνοντας σας ένα φρέσκο και λαμπερό look. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διατηρεί το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ παράλληλα τα φρεσκάρει και τα αναζωογονεί. Αποκτήστε το Batiste dry shampoo color 200ml τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτη
Τιμή 3,95 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το σαμπουάν Classic Clean καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά σας, ενώ τα διατηρεί δροσερά, όμορφα και ενυδατωμένα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Classic Clean έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,79 €
Syoss σαμπουάν volume για λεπτά & αδύναμα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν volume για λεπτά & αδύναμα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν volume για λεπτά & αδύναμα μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS VOLUME είναι ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά, επίπεδα μαλλιά. Όγκος που διαρκεί έως 48 ώρες.

90% φυσικά συστατικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 26cm

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ 26cm" φαίνεται να είναι ένα εργαλείο ή αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του γκαζιού σε μια συσκευή BBQ (barbecue) ή ψησταριά, προκειμένου να ξεκινήσετε τη μαγειρική στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 1,34 €

Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml

Το Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml της εταιρίας Coral gas είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τους αναπτήρες σας λειτουργικούς και έτοιμους για χρήση. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αναπλήρωση αέριο θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τον αναπτήρα σας να μείνει άδειος - αποκτήστε το Coral gas αέριο αναπλήρωσης σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που ?
Τιμή 2,40 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese 190gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ιταλική νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας κερδίσει και να σας κάνει να την προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας.
Τιμή 2,75 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 250gr

Τα μαύρα σπόρια ανάλατα της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται σε μια συσκευασία σπόρων βάρους 250 γραμμαρίων που δεν έχουν προστεθεί αλάτι. Τα μαύρα σπόρια μπορούν να προσφέρουν μια υγιεινή και γευστική προσθήκη σε διάφορα φαγητά και σνακ.

Τιμή 1,54 €

Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Με τη μοναδική της μαύρη charcoal τεχνολογία, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας και αφαιρεί τους λεκέδες, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το λευκό χαμόγελό σας!
Τιμή 1,55 €