• Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 2
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 3
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 4
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 5
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 6
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 2
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 3
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 4
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 5
  • Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml Head & Shoulders - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα λεμονιού 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

1402
8001090196507
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Menthol, Dimethiconol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Trideceth-10, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Salicylate, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Citronellol, Citrus Limon Fruit Extract, CI 19140, Triethylene Glycol, CI 42090.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν σε υγρά μαλλιά. Κάντε αφρό και ξεπλύνετε καλά.
Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλτε καλά με νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €

TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml

Το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε υγιή και δυνατά μαλλιά με αυτό το εξαιρετικό προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,56 €

Fructis σαμπουάν για δύναμη & λάμψη 400ml

Ανακαλύψτε τη δύναμη και τη λάμψη στα μαλλιά σας με το FRUCTIS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ml! Κρατήστε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάστασή τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 3,42 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι λευκό 240gr 100τεμ 111λπσ

Το λευκό καπάκι 240gr 100τεμ 111λπσ είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το καπάκι θα προσφέρει προστασία και στυλ στα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια στην αγορά!
Τιμή 2,23 €

Pringles τσιπς 40gr, hot & spicy

Ανακαλύψτε την πικάντικη γεύση των Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr και αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει! Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικου και γευστικού, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr τώρα!
Τιμή 0,57 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,82 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Attiki μέλι ελληνικό κλασικό 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού κλασικού μελιού Attiki, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στις αρώματα της ελληνικής φύσης. Απολαύστε το σε κάθε σταγόνα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του μελιού που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία του Attiki μελιού στον πιο αυθεντικό του ρόλο.
Τιμή 16,97 €