• Johnson's baby σαμπουάν shiny drops 500ml Johnsons - 1
  • Johnson's baby σαμπουάν shiny drops 500ml Johnsons - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsons

Johnson's σαμπουάν shiny drops 500ml

Το Johnson's baby σαμπουάν shiny drops 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απαλή φροντίδα των μαλλιών του μωρού σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει φυσικά συστατικά, χαρίζει λάμψη και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αφήστε το αρωματικό άρωμα να σας αγκαλιάσει και να δημιουργήσει μια αίσθηση γαλήνης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Κάντε τώρα την αγορά σας και αφήστε τα μαλλιά του μωρού σ
15232
3574669907248
4,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για την ατοπική δερματίτιδα σε μορφή gel 200ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο είναι η ιδανική επιλογή για την ατοπική δερματίτιδα του μωρού σας. Με μοναδική σύνθεση gel 200ml που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, το προϊόν μας θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αφήστε το Septona baby να φροντίσει το μωρό σας και να του χαρίσει την περιποίηση που αξίζει.

Τιμή 3,29 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Septona baby σαμπουάν για κορίτσια 500ml

Το Septona baby σαμπουάν είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μικρών κοριτσιών σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα gel και την απαλή του μυρωδιά, το σαμπουάν αυτό θα κάνει το μπάνιο τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ειδική σύνθεσή του φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αγοράστε το Septona baby σαμπουάν σήμερα και δώστε στα μικρά σας αγγελούδια τη φροντίδα που τους αξίζει!

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €
Roshen butter milk καραμέλες βουτύρου 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen butter milk καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen butter milk είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις με γεύση βουτύρου. Με την υπογραφή της εταιρίας Roshen, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρουν αυτές οι καραμέλες. Απολαύστε τις κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία του γλυκού βουτύρου που θα σας κερδίσει αμέσως.
Κανονική τιμή 6,05 € Τιμή 3,80 €
  • -2,25 €
  • -2,25 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,94 €