• Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 1
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 2
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 3
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 4
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 1
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 2
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 3
  • Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr Agrino - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι καστανό basmati 20' για εξωτικές συνταγές 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη εξωτική γεύση με το Agrino ρύζι καστανό basmati 20'! Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των εξωτικών συνταγών. Απολαύστε τη μυρωδιά και τη γεύση του basmati ρυζιού και δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Agrino ρύζι καστανό basmati 20' και να ανακαλύψετε τη μαγεία του!
20904
2113131000011
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' σε σακουλάκι 500gr

Μακρύκοκκο ρύζι σε μαγειρικό σακουλάκι για ευκολία στο μαγείρεμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Αλάτι 0 γρ

Τιμή 3,70 €

Agrino ρύζι exotic ριζότο 500gr

Το Agrino ρύζι exotic ριζότο 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια εξωτική νότα στα γεύματά σας. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Agrino ρυζιού exotic ριζότο!
Τιμή 3,61 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,55 €

Agrino ρύζι parboiled 25kg

Το Agrino ρύζι parboiled 25kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ρυζιού. Με τη μοναδική του ποιότητα και γεύση, το Agrino ρύζι parboiled 25kg θα κάνει κάθε γεύμα ξεχωριστό και νόστιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ποιότητας!
Τιμή 54,21 €

3άλφα ρύζι καρολίνα 500gr

Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 7,77 ξανθό έντονο χάλκυνο 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα με εντυπωσιακή λάμψη! Αποκτήστε το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 7,77 και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, το χρώμα αυτό θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε!
Τιμή 2,96 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €

Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg

Η Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, εγγυάται αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Αφαιρεί αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δίνοντας νέα ζωή στα ρούχα σας. Αφήνει ευχάριστο άρωμα με μακρά διάρκεια, κάνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα. Αποκτήστε τη Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg και δώστε ένα νέο αέρα στην καθημεριν
Τιμή 6,75 €

Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg

Η Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει υψηλή διατροφική αξία και γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Simba εξασφαλίζουν ότι το προϊόν αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη ?
Τιμή 4,65 €

Nava misty κουτάλα πλαστική ραγού ρηχή 34cm

Η κουτάλα Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα πιάτα με άποψη. Με το μοναδικό της design και την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Nava, η κουτάλα αυτή θα γίνει ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις γεύσεις σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,69 €