• Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg Ιον - 1
  • Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg Ιον - 2
  • Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg Ιον - 1
  • Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg Ιον - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg

Nucrema φουντουκιού, που συνδυάζει την κλασική σοκολάτα της ΙΟΝ με την γεμάτη και αρωματική γεύση του φουντουκιού. Απλώστε σε μια φέτα φρεσκοψημένου ψωμιού, σε pancakes ή ακόμη και σε κέικ.

12448
504640440
66,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml

Ζωηρά και λαμπερά χρώματα ζαχαροπλαστικής που θα φέρουν τη φαντασία σας στη ζωή! Με τα Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωμάτων και αφήστε τη φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 3,33 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €