• AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΧΟΥΜΟΥΣ)  - 1
  • AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΧΟΥΜΟΥΣ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino chips σνακ με χούμους 60gr

AGRINO. Απολαύστε την τραγανή γεύση των τσίπς χουμούς σε κάθε δάγκωμα. Μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την μοναδική αυτή γεύση!
39966
5201502310023
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση της ρίγανης σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη!
Τιμή 2,39 €

Chipita chips με αλάτι 80gr

Τα Chipita chips με αλάτι 80gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ξετρελάνει. Με την τέλεια ισορροπία αλατιού και γεύσης, αυτά τα chips θα σας κάνουν να μην μπορείτε να σταματήσετε να τα τρώτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Chipita chips με αλάτι 80gr!
Τιμή 1,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 με αντλία 300ml

Το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή cornflower με β5 είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα και την αντλία 300ml, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ

Η σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας αγορά. Με την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Η εύκολη χρήση του zipper σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διατηρείτε τα τρόφιμά σας με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το απαραίτητο προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 8,30 €

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €