• AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (SOUR CREAM & ONION)  - 1
  • AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (SOUR CREAM & ONION)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino chips σνακ με sour cream & κρεμμύδι 60gr

AGRINO. Οι τσίπς AGRINO 60gr. σε γεύση Sour Cream & Onion προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καθηλώσει. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ του γλυκού της κρέμας και της πικάντικης κρεμμύδου θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με κάθε δαγκωνιά θα αισθάνεστε την εκρηκτική γεύση που σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τα τσίπς AGRINO και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα
39962
5201502310047
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Pitatakia με φυσική γεύση 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,23 €

Elephant twisted πρέτσελς καραμελωμένο κρεμμύδι 70gr

Η Elephant twisted pretzel 70gr είναι ένα πεντανόστιμο και τραγανό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Η συνδυασμένη γεύση της καραμελωμένου κρεμμυδιού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Απολαύστε το ως σνακ στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει η Elephant twisted pretzel 70gr.
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea roll-on pearl & beauty 2x50ml

Το NIVEA Pearl & Beauty προσφέρει μια πρωτοποριακή σύνθεση με πολύτιμα εκχυλίσματα μαργαριταριού για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο έτσι ώστε η περιοχή της μασχάλης να φαίνεται τόσο ελκυστική όσο και το υπόλοιπο σώμα σας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και δίνει στην περιοχή της μασχάλης μια ευχάριστη στεγνή αίσθηση και βελούδινη απαλότητα.

Χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκεκριμένο.

Τιμή 5,25 €

Barilla specialta orecchiette 500gr

Η Barilla specialta orecchiette 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ιταλική συνταγή στο σπίτι. Με τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Barilla, αυτή η παραδοσιακή παστα θα σας μεταφέρει στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα τη Barilla specialta orecchiette 500gr και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,84 €

Flup αποφρακτικό με ζεστό νερό 3x80gr

Χάρη στην ειδική του σύνθεση το Flup , είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα.

Τιμή 2,17 €